«Απασφάλισε» ο Γιώργος Λιάγκας: «Για μένα αυτό είναι ντροπή και διαπόμπευση”

by Newsroom i-diakopes.gr
«Απασφάλισε» ο Γιώργος Λιάγκας: «Για μένα αυτό είναι ντροπή και διαπόμπευση”

Γιώργος Λιάγκας: Τι συνέβη και έγινε έξαλλος ο παρουσιαστής

Ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε εκτός εαυτού με τις επίμονες ερωτήσεις στη Μαρίλια Μητρούση για τον Αλέξη Γεωργούλη.

Ειδικότερα, ο παρουσιαστής, μετά την προβολή του βίντεο, υπογράμμισε σε έντονο ύφος «για μένα αυτό είναι διαπόμπευση και ντροπή. Θα μου πείτε γιατί το έπαιξα. Για να πω αυτό που θέλω να πω. Αυτή είναι διαπόμπευση! Με ποιο δικαίωμα ένας άνθρωπος που δεν έχει ο ίδιος δημοσιοποιήσει μία σχέση του, ερωτάται πιεστικά από δημοσιογράφους τι έχει να πει επειδή είχαν ακουστεί φήμες ότι τα έχει με τον Γεωργούλη».

«Απασφάλισε» ο Γιώργος Λιάγκας: «Για μένα αυτό είναι ντροπή και διαπόμπευση”

Και πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας «να ρωτήσουμε τον κ. Μπισμπίκη και την κα Βανδή πώς αισθάνονται ο ένας για τον άλλον, όταν οι ίδιοι δημοσιοποίησαν τη σχέση τους είναι απόλυτα θεμιτό. Όμως, είχε δημοσιοποιήσει η κα Μητρούση τη σχέση της με τον Γεωργούλη; Με ποιο δικαίωμα οι δημοσιογράφοι την έχουν στήσει σε ένα τοίχο και τη ρωτούν για τη σχέση της; Θα μπορούσαν να πουν ότι ξέραμε ότι κάνατε παρέα, αλλά ότι είχατε σχέση για ποιο λόγο να τον ρωτήσουν; Αυτό είναι διαπόμπευση για εμένα. Και όχι η κυρία που βιάστηκε, αν βιάστηκε, και βγήκε να το πει».

Τέλος, ο παρουσιαστής κατέληξε «και μπράβο στον κ. Μητρούση που αντί να τους στείλει όλους στο δι@ολ@ και με το δίκιο του, βγήκε με χιούμορ και προστατευτικά και είπε στους δημοσιογράφους να την αφήσουν. Αν τους έλεγε να πάνε στο δι@ολο και θα τον δικαιολογούσα κιόλας. Και έχουμε και δικό μας μικρόφωνο και το λέω. Για μένα είναι λάθος όλων των δημοσιογράφων και ημών».

Δείτε εδώ το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα

Προτεινόμενα