«Απασφάλισε» ο Λάκης Λαζόπουλος για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Μετά το νοσοκομείο ελευθερώθηκε η γλώσσα του»

Λάκης Λαζόπουλος: Δείτε σε βίντε όλα όσα σχολίασε ο ηθοποιός για τον παρουσιαστή

Ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από την εκπομπή του στο κανάλι του youtube του Newsbreak, σχολίασε τα όσα σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Άρη Πορτοσάλτε στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος στην εκπομπή του «Έξω από το στόμα του Λάκη» έπαιξε ένα μικρός απόσπασμα από το ξέσπασμα του Ανρέα Μικρούτσικου κατά του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, οποίος είναι μιλήσει για θυσία των ανθρώπων στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, η οποία θα ήταν μία ευκαιρία για να φτιαχτεί το σιδηροδρομικό δίκτυο.

Θυμίζουμε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μεταξύ άλλων είε πει για τον Άρη Πορτοσάλτε:

«Ο ανεπίτρεπτος, ανυπόστατος, ανιστόρητος του ΣΚΑΪ που τον είχαμε και από παλιά, ο Πορτοσάλτε. Τον είχαμε από παλιά και θυμάμαι έλεγα του Γιάννη Αλαφούζου ‘’τι τον θες αυτόν;’’. Κάναμε μαζί τον ΣΚΑΙ και τον έφερε.[…]Aυτός δεν είναι που είπε ‘’επιτέλους θα φτιάξουμε και δρόμους;’’, και κάθομαι εδώ και δεν πάω να τον φτύσω; Ήμουν εκεί όταν εκκολάφτηκε αυτό το αβγό στον ΣΚΑΪ».

O Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε πως μετά την περιπέτεια της υγείας του ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε και η γλώσσα του ελευθερώθηκε, γελώντας κατά τη διάρκεια του ξεσπάσματος του παρουσιαστή στην εκπομπή του ALPHA.

Τα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλο για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη