Άπειρο γέλιο με Βίκυ Σταυροπούλου: Αναβίωσε μια σκηνή από τη σειρά «Είσαι το ταίρι μου» με τη Σοφία Βογιατζάκη και τα likes έπεσαν βροχή

Βίκυ Σταυροπούλου: Μαζί με τη Σοφία Βογιατζάκη μοιράζουν γέλιο

Μια από τις σειρές-διαμάντια της ελληνικής τηλεόρασης είναι το «Είσαι το ταίρι μου». Ακόμα και 21 χρόνια μετά το τέλος της σειράς, το τηλεοπτικό κοινό εξακολουθεί να τη λατρεύει μέσα από τις επαναλήψεις.

Η Βίκυ Σταυροπούλου και η Σοφία Βογιατζάκη, που υποδύονταν τις κολλητές φίλες στην κωμική σειρά, αποτελούν ένα από τα αγαπημένα τηλεοπτικά δίδυμα.

Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν και με αφορμή μάλιστα, την επανέναρξη των επαναλήψεων της σειράς, αναβίωσαν μία από τις σκηνές της.

Στέλλα και Τούλα μιλούν για τη δίαιτά τους, με τη Στέλλα να παραπονιέται που ολόκληρη την ημέρα έχει φάει μόνο ένα φρούτο και πιο συγκεκριμένα, ένα… καρπούζι!

Η Βίκυ Σταυροπούλου ανάρτησε το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, χαρίζοντας γέλιο στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ανάρτηση της Βίκυς Σταυροπούλου

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Εμείς είμαστε στο θέατρο,εσείς όμως που είστε σπίτι ξέρετε τι να κάνετε;;;
Να βάλετε mega γιατί σήμερα ξεκινάει γι ακόμη μια φορά ένα από τα ωραιότερα ταξίδια της ζωής μας-αν όχι το ωραιότερο-. Είσαι το ταιρι μου κι εσείς θα είστε το ταιρι μας κάθε βράδυ! 21:00 ακριβως!».

Related posts

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024

Χαμός σήμερα με Γκλέτσο και Κασσελάκη

«Βóμβα» για τον Δημήτρη Παπανώτα – Τέλος με εντολή Κασσελάκη