Απίστευτο περιστατικό: Ένας 2χρονος έπαιζε με το κινητό της μαμας του και ξόδεψε 1800 ευρώ

by Newsroom i-diakopes.gr
Απίστευτο περιστατικό: Ένας 2χρονος έπαιζε με το κινητό της μαμας του και ξόδεψε 1800 ευρώ

Απίστευτο περιστατικό: ΄Το 2χρονο παιδάκι που κατάφερε να ξοδέψει 1800 ευρώ

Μάθημα ζωής το περιστατικό με τον 2χρονο μικρούλη, να μην αφήνουμε τα κινητά μας σε μικρά παιδιά, χωρίς να τα επιβλέπουμε. Η άτυχη μαμά, Madhu Kumar, δεν βρήκε απλά το κινητό της μπλοκαρισμένο. Ένα πολύ ακριβό ατύχημα είχε συμβεί..

Με λίγα λόγια, καθώς έπαιζε με το κινητό της μαμάς του, ο 2χρονος Ayaansh μπήκε στον λογαριασμό της στο Walmart και αγόρασε ό,τι είχε στο ηλεκτρονικό καλάθι της, δηλαδή έπιπλα αξίας 1800 δολαρίων.

Οι γονείς του αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί όταν οι μεταφορείς χτύπησαν το κουδούνι τους και τους παρέδωσαν αρκετές κούτες αγνώστου προέλευσης. Αρχικά, κατηγόρησαν ο ένας τον άλλον, αλλά σύντομα κατάλαβαν ποιος ήταν ο ένοχος.

Βέβαια, η μαμά έχει κι αυτή ένα μερίδιο ευθύνης, αφού είχε τοποθετήσει τα έπιπλα στο καλάθι της χωρίς να ξέρει αν θα τα αγοράσει. Τελικά, όταν μετακόμισαν στο καινούργιο τους σπίτι, το ηλεκτρονικό καλάθι ξεχάστηκε γεμάτο.

Απίστευτο περιστατικό: Ένας 2χρονος έπαιζε με το κινητό της μαμας του και ξόδεψε 1800 ευρώ

Απίστευτο περιστατικό: «Πήραμε ένα μεγάλο μάθημα» είπε ο μπαμπάς

Με κάποιον τρόπο, ο μικρούλης άνοιξε το καλάθι και ενεργοποίησε την αγορά και τα δέματα άρχισαν να καταφτάνουν σωρηδόν. «Ακόμα έρχονται κούτες», λέει ο μπαμπάς του, «με έχει τρελάνει το πώς κατάφερε να ολοκληρώσει την αγορά αφού συνήθως μεσολαβούν αρκετά στάδια για να γίνει αυτό».

Πάντως, ενώ μιλούσε σε τηλεοπτικό σταθμό, ο μικρός κατάφερε να κάνει αρκετά πράγματα στο τηλέφωνο του δημοσιογράφου, όπως να στείλει ένα email.

«Πήραμε ένα μεγάλο μάθημα», καταλήγει ο εμβρόντητος μπαμπάς, «να κάνουμε πιο δύσκολο το άνοιγμα των εφαρμογών που έχουν κάνουν με χρηματικές συναλλαγές, τουλάχιστον. Ίσως βάλουμε αναγνώριση προσώπου. Φυσικά, τα περισσότερα αντικείμενα θα επιστραφούν, αλλά κάτι θα κρατήσουμε για να θυμόμαστε το περιστατικό. Ο μικρός μας πάντως, δεν έχει καταλάβει καν τι έκανε».

Προτεινόμενα