Απλό, διαχρονικό και chic: Το minimal στυλ της Μπέτυς Μπαζιάνα είναι ο απόλυτος οδηγός για σένα που αγαπάς το απλό ντύσιμο

Μπέτυ Μπαζιάνα: Το στυλ που δεν πέφτει ποτέ εκτός μόδας

Υπάρχει όλοκληρη επιστήμη πίσω από το τι θα φορέσει η πρώτη κύρια στην Αμερική. Στην Ελλάδα το αντίστοιχο ενδιαφέρον έχουν και οι δικές μας, πρώτες κυρίες. Μια από τις πιο λαμπερές παρουσίες που πέρασαν από το Μέγαρο Μαξίμου, είναι η Μπέτυ Μπαζιάνα και την ξεχωρίσαμε για το μίνιμαλ στυλ της. Ένα στυλ που πηγαίνει σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας.

Γιατί η κυρία Μπαζιάνα κατάφερε να αποδείξει ότι το απλό, minimal style μπορεί αν γίνει εξίσου εντυπωσιακό, αν βρεις τα σωστά items για κάθε περίσταση. Η Μπέτυ Μπαζιάνα δεν άλλαξε καθόλου το προσωπικό της στυλ κατά τη διάρκεια που ο σύζυγός της Αλέξης Τσίπρας διετέλεσε πρωθυπουργός της χώρας, δημιουργώντας εμφανίσεις που ήταν πάντα ακριβώς πάνω στο στυλ και την αισθητική μας. Η απλότητα ήταν το δικό της όπλο, αφού δεν θα έβλεπες ποτέ την κυρία Μπαζιάνα με κάτι υπερβολικό, extravagant ή φλύαρο.

Απλές γραμμές, κλασικά tailored σύνολα, φορέματα και πουκάμισα σε διαχρονικά prints αλλά και elegant μονοχρωμίες είναι μόνο κάποια από τα στοιχεία που κάνουν τις εμφανίσεις της Μπέτυς ξεχωριστές. Το άσπρο και το μαύρο είναι τα δύο αγαπημένα της χρώματα και μάλιστα τα χρησιμοποιεί σε total black ή total white σύνολα, ενώ γενικά δεν μπερδεύει τις αποχρώσεις μεταξύ τους, προτιμώντας τις μονοχρωμίες. Το χακί, το μπλε και το κόκκινο, αλλά και το διακριτικό neutral beige είναι κάποια άλλα χρώματα, που έχει επιλέξει κατά καιρούς.

Το μυστικό στο στυλ της Μπέτυς Μπαζιάνα είναι η μονοχρωμία

Το καλοκαίρι η κυρία Μπαζιάνα προτιμά τα αρχαιοελληνικά φορέματα σε one shoulder style, με μικρό πλισέ και αέρινα μανίκια, ενώ συνοδεύει αυτά τα φορέματα με σανδάλια και κομψά μαζεμένα μαλλιά σε κότσο. Μας έχει χαρίσει πολλές τέτοιες εμφανίσεις το Ηρώδειο αλλά και την Επίδαυρο. Το χειμώνα θα τη δεις και με κάποια πιο τολμηρά items, όπως τα δερμάτινα jackets, τα structured σακάκια και τα περίεργα μποτάκια. Γενικά, τα παπούτσια φαίνεται να είναι η αδυναμία της, γιατί πολλές φορές επιλέγει ζευγάρια με ιδιαίτερα τακούνια ή περίτεχνα λουράκια.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα