«Από 6 έως 11 Ιουνίου θα γίνει κάτι…»: Δραματική προειδοποίηση για 1 ζώδιο από Λίτσα Πατέρα – Ποιοι να ανησυχούν;

by Newsroom i-diakopes.gr
«Από 6 έως 11 Ιουνίου θα γίνει κάτι…»: Δραματική προειδοποίηση για 1 ζώδιο από Λίτσα Πατέρα – Ποιοι να ανησυχούν;

Η Λίτσα Πατέρα παρουσίασε τις αστρολογικές προβλέψεις στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα.

Οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα
«Η μέρα μας από χτες είπαμε ότι θα είναι πάρα πάρα πολύ καλή. Δεν ήταν δυνατόν να μην κερδίσει η Ελλάδα. Σήμερα θα κάνω γενική πρόβλεψη για την Ελλάδα και για εμάς. Γιατί ήταν τόσο μεγάλη ημέρα χτες;

Γιατί ο Ήλιος αγγίζει τον Δία, την Ελλάδα θυμόμαστε… 23/7. Είναι στην πρώτη μοίρα ο Ήλιος της Ελλάδας. Άρα λοιπόν από την ώρα που ο Δίας έκανε αυτή την όψη αποκλείεται να μην πάμε καλά γενικά αυτές τις μέρες. Κρατήστε τις ημερομηνίες…

Στις 9/11 όπου ο Άρης μπαίνει στον Ταύρο, όσοι είστε γεννημένοι 23/7 , 23/10 , 21/1 , 20/4 , αλλά και λίγο πολύ για την Ελλάδα, κάτι θα δούμε που όμως δεν θα μας αρέσει από τις 9 μέχρι τις 11/6. Οι προβλέψεις δεν είναι έμπνευση, είναι μία γνώση και μιλάν οι πλανήτες» είπε μεταξύ άλλων η Λίτσα Πατέρα.

«Από 6 έως 11 Ιουνίου θα γίνει κάτι…»: Δραματική προειδοποίηση για 1 ζώδιο από Λίτσα Πατέρα – Ποιοι να ανησυχούν;

Δεν θα σε προδώσει ποτέ: Αυτό είναι το πιο πιστό και αφοσιωμένο ζώδιο από όλα, μπορείς να στηριχτείς πάνω του

Τα πιο πιστά ζώδια είναι πέντε, ο Σκορπιός, ο Αιγόκερως, ο Ιχθύς, ο Καρκίνος και ο Ταύρος, σύμφωνα με τους αστρολόγους.
Ειδικότερα, η πίστη και η αφοσίωση είναι δύο χαρακτηριστικά που μπορεί να βασίζονται, πέρα από τον χαρακτήρα και την ανατροφή τους και στο ωροσκόπιό τους.
Σκορπιός

Η αφοσίωση υπό όρους. Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού θα δείξουν αφοσίωση μόνο στους ανθρώπους που εκείνοι επιλέγουν και έχουν πρωτύτερα ελέγξει πως την αξίζουν. Αυτό το διαβόητα αναξιόπιστο και μυστικοπαθές ζώδιο είναι πολύ επιλεκτικό ως προς το πού θα δείξει την αφοσίωσή του. Οι Σκορπιοί είναι ταυτόχρονα αφοσιωμένοι και προστατευτικοί. Εκτιμούν την αφοσίωση πάνω απ’ όλα και δεν ανέχονται την προδοσία. Αν συμβεί κάτι και χάσουν την εμπιστοσύνη τους σε εσάς, τότε να περιμένετε την εκδίκηση. Ακόμα και αν έχουν περάσει χρόνια δεν θα ξεχάσουν το πώς φερθήκατε και δεν θα αφήσουν ούτε εσάς να ξεχάσετε.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον Κρόνο, τον πλανήτη της ευθύνης και της δέσμευσης, οπότε αυτό το πρακτικό ζώδιο παίζει «με τους κανόνες». Αν και μπορεί να παρατηρήσετε την αφοσίωσή τους περισσότερο στον εργασιακό χώρο, παραμένουν πιστοί σε όλους. Η προδοσία ή η εγκατάλειψη κάποιου την ώρα της ανάγκης του απλά δεν θα περνούσε από το μυαλό των Αιγόκερων. Αντ’ αυτού, θα σηκώσουν τα μανίκια και θα κάνουν αυτό που πρέπει να γίνει.

Ιχθύς

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι ευαίσθητοι Ιχθύες είναι πιστοί μέχρις εσχάτων. Βαθιά διαισθητικοί, τείνουν να υιοθετούν τα συναισθήματα των άλλων σαν να είναι δικά τους. Ονειρεύονται έναν κόσμο γεμάτο ευτυχισμένους ανθρώπους και θα κάνουν τα πάντα για να επιτύχουν αυτό το όραμα. Η προδοσία ενός φίλου ή ενός αγαπημένου προσώπου θα τους πλήγωνε τόσο βαθιά όσο αν είχαν προδώσει τον εαυτό τους. Μπορείτε να εκμυστηρευτείτε τα πάντα σε αυτούς χωρίς να φοβάστε ότι θα σας κρίνουν και μην εκπλαγείτε αν βρεθούν στην πόρτα σας με ένα κουτί χαρτομάντιλα πριν καν τους πείτε ότι είστε αναστατωμένοι.

Προτεινόμενα