Από αδέρφια, δύο ξένοι: 4 δυνατές φιλίες του Αντώνη Κανάκη που τέλειωσαν άδοξα

by Τόνια Τζαφέρη
Από αδέρφια, δύο ξένοι: 4 δυνατές φιλίες του Αντώνη Κανάκη που τέλειωσαν άδοξα

Αντώνης Κανάκης: Οι άνθρωποι που μπήκαν για τα καλά στην ζωή του αλλά έφυγαν ανεπιστρεπτί

Ο Αντώνης Κανάκης φαίνεται πως έχει μια έντονη προσωπικότητα και έντονες φαίνεται να είναι οι σχέσεις που έχει είτε με συνεργάτες, είτε με φίλους. Οι έντονες αυτές σχέσεις όμως… δεν είχαν την κατάληξη που θα περίμενε. Ξαφνικά από αδέρφια, γινόντουσαν ξένοι. Μια για πάντα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αντώνης Κανάκης τα “σπάει” με κάποιον φίλο του και “διαλύει” συνεργασίες! Στην προκειμένη περίπτωση, δηλαδή αυτή με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο έχει 100% δίκιο ωστόσο δεν παύει να είναι ακόμα μια φιλία του παρουσιαστή που αποτελεί παρελθόν.

Από αδέρφια, δύο ξένοι: 4 δυνατές φιλίες του Αντώνη Κανάκη που τέλειωσαν άδοξα

Και ο Αντώνης Κανάκης μετράει άλλες 3 (τουλάχιστον) δυνατές φιλίες που έχει “σπάσει” για επαγγελματικούς λόγους! Πάμε να τις θυμηθούμε

Παλιότερες φιλίες του Αντώνη Κανάκη που έληξαν άδοξα

Αντώνης Κανάκης – Γιάννης Λάτσιος

Από αδέρφια, δύο ξένοι: 4 δυνατές φιλίες του Αντώνη Κανάκη που τέλειωσαν άδοξα

Λεπτομέρειες για τον τσακωμό τους δεν έχουν βγει στην επιφάνεια αλλά η αλήθεια είναι πως ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Λάτσιος, μετά από μια στενή φιλία χρόνων πλέον δεν ανταλλάζουν ούτε καλημέρα! Αφορμή είχε σταθεί η προηγούμενη συνεργασία τους στον ΑΝΤ1! Οι δυο άντρες φαίνεται να μην συμφωνούσαν τόσο για τα χρήματα, όσο και για την ώρα και την ημέρα προβολής του Ράδιο Αρβύλα!

Ο Γιάννης Λάτσιος ήθελε το Ράδιο Αρβύλα περισσότερες ημέρες από την Δευτέρα που προβαλλόταν, όμως αυτό έβρισκε αντίθετο τον Αντώνη Κανάκη, ενώ ένα θέμα που ακόμη είχε προκύψει και παίζει σημαντικό ρόλο είναι και το οικονομικό.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο Αντώνης Κανάκης επέστρεψε στον ΑΝΤ1 όταν αποχώρησε ο Γιάννης Λάτσιος.

Αντώνης Κανάκης – Σωτήρης Καλυβάτσης

Από αδέρφια, δύο ξένοι: 4 δυνατές φιλίες του Αντώνη Κανάκη που τέλειωσαν άδοξα

Υπήρξαν χρόνια φίλοι και μοιράστηκαν την επιτυχία του «Α.Μ.Α.Ν» ως το απόλυτο τηλεοπτικό δίδυμο. Ωστόσο, η σχέση τους χάλασε ξαφνικά, με τους δυο τους να είναι κατηγορηματικοί: Η φιλία αυτή έχει λήξει.

Σε συνέντευξή του μερικά χρόνια πριν, ο Σωτήρης Καλυβάτσης είχε δηλώσει πως μετά από 12 χρόνια συνεργασίας δε μιλάει πια με τον πρώην κολλητό του πολύ απλά γιατί «δεν έχουν κάτι να πουν».

Ο Κανάκης από τη μεριά του χαρακτήρισε το θέμα ως «λεπτό κι ευαίσθητο». Για τα ξαναβρούν, φυσικά, ούτε λόγος…

Αντώνης Κανάκης – Γρηγόρης Αρναούτογλου

Από αδέρφια, δύο ξένοι: 4 δυνατές φιλίες του Αντώνη Κανάκη που τέλειωσαν άδοξα

Αφορμή για την άνευ προηγουμένου κόντρα που ξέσπασε μεταξύ Αντώνη Κανάκη και Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η εκπομπή του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 «Live Tonight», που πήρε τη θέση του «The 2night Show» λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Στο «Ράδιο Αρβύλα» που μεταδίδεται μέσω YouTube, o Αντώνης Κανάκης κατηγόρησε τον πρώην κολλητό φίλο του για αντιγραφή. «Θα τα λερώσω λίγο τα χέρια μου, θα μπλέξω με τα πίτουρα» ξεκίνησε ο Mr Αρβύλα και συνέχισε: «Εμφανίστηκαν αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι άνθρωποι που δεν σέβονται τίποτα και το πήραν αυτό το πράγμα και το μετέτρεψαν σε ένα απαράδεκτο κακέκτυπο.

Το παρασκήνιο της διάλυσης της φιλίας μεταξύ Κανάκη – Αρναούτογλου

Η αντιγραφή θέλει το μέτρο της… Το βαφτίζεις και πειρατικό! Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι το πουλάς σαν δική σου πρωτοβουλία και ιδέα… Πάλι αντιγραφέας θα είσαι, αλλά θα έχεις ένα ίχνος εντιμότητας σε αυτό που κάνεις… Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό το πράγμα! Πιο ξεδιάντροπη αντιγραφή… πιο ξεδιάντροπη αντιγραφή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και με το θράσος να περάσει σαν δική τους σκέψη, πρωτοβουλία και πάει λέγοντας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης.

«Δεν θα πέσω σε αυτό το ξεκατίνιασμα»

Η απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήρθε μέσα από τη δική του εκπομπή «Live Tonight». «Κάποιος κύριος, κάποιος κριτής και τιμητής των πάντων που έσωσε την ελεύθερη τηλεόραση και πήγε στο YouTube για να σώσει και το YouTube, έτσι κατηγόρησε λίγο αυτήν την εκπομπή» ξεκίνησε ο παρουσιαστής, επισημαίνοντας πως τη συγκεκριμένη εκπομπή του τη ζήτησε ο διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1, Τζώρτζης Ποφάντης, προσθέτοντας πως ο ίδιος δεν ζήτησε κανένα καλό lead in για να βγει, σε αντίθεση με άλλους παρουσιαστές, ρίχνοντας έτσι το πρώτο «καρφί» στον Αντώνη Κανάκη. «Ξέρετε, κριτές και τιμητές που αν δεν πάρουν καλό lead in δεν βγαίνουν ποτέ στην τηλεόραση ή μάλλον το ψάχνουν μανιακά».

«Ακούσαμε τόσες πολλές ανοησίες, αλλά θα πω κάτι. Είχα ετοιμάσει πάρα πολλά σήμερα για απάντηση σε αυτόν τον κύριο, πάρα πολλά… Ομως λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα, δεν θα πέσω σε αυτό το ξεκατίνιασμα το αστείο. Δεν μπορεί η Ελλάδα να περνάει τόσο δύσκολα, όλος ο πλανήτης να περνάει τόσο δύσκολα, να χάνουμε ζωές, άνθρωποι να μην μπορούν να δουν τα παιδιά τους, τα εγγόνια τους, να μην μπορούν να αγκαλιάσουν τη μάνα τους, και να κάνουμε τηλεοπτικό ξεκατίνιασμα και να ασχολο