Απο αδερφικές φίλες, ούτε καλημέρα: 3 γυναικείες φιλίες διάσημων γυναικών που χάλασαν απρόσμενα

Διάσημες γυναίκες κολλητές: 3 μεγάλες φιλίες που χάλασαν

Διάσημες γυναίκες κολλητές: Κακά τα ψέματα, αλλά όσο εκτίθεσαι στα φώτα της δημοσιότητας. Όσο να’ ναι η πίεση και οι ανθρώπινες σχέσεις γίνονται πιο δύσκολες. Είτε αυτές είναι φιλικές είτε προσωπικές.

Υπάρχουν φιλίες ανάμεσα σε γυναίκες που έμειναν ανέγγιχτες από τον χρόνο και τις συνθήκες μέσα στις οποίες δοκιμάστηκαν. Υπάρχουν και άλλες που λόγω διάφορων αφορμών και αιτιών δυστυχώς δεν άντεξαν, παρότι μετρούσαν αρκετά χρόνια.

Πρόωρο τέλος δόθηκε, σε αρκετές περιπτώσεις με τη συμφωνία και των δύο πλευρών.

Τέτοιες περιπτώσεις φιλίας οι οποίες τερματίστηκαν άδοξα είχαμε στον χώρο του θεάματος στην Ελλάδα. Με τρία πολύ χαρακτηριστικά παραδείγματα να συζητιούνται επί μήνες στις τηλεοπτικές εκπομπές και όχι μόνο.

Ιδού τρία ζευγάρια πρώην κολλητών φιλενάδων που σήμερα δε λένε ούτε καλημέρα!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Νάνσυ Παραδεισανού

Δούλευαν  κάτω από την ίδια στέγη του ALPHA αλλά και στην ίδια εκπομπή, το πρωινό του σταθμού.

Όσο η Κωνσταντίνα ήταν παρουσιάστρια στο κανάλι, οι δυο τους, με τρίτη της παρέας την Φλορίντα Πετρουτσέλι. Ήταν αχώριστες με ατέλειωτες κοινές εμφανίσεις. Όχι μόνο σε πρεμιέρες καλλιτεχνικών δρώμενων αλλά και σε καφέ, εστιατόρια κοκ.

Η σχέση αυτή τερματίστηκε σχεδόν παράλληλα με το τέλος της συνεργασίας του καναλιού με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η φιλία κόπηκε στα δύο όταν η Κωνσταντίνα δεν είχε πια καμία ισχύ στο κανάλι της Κάντζας. Και οι στάση αυτή των δύο πρώην φίλων της προς την ίδια σχολιάστηκε και κατακρίθηκε από πρώην συνεργάτες.

Περισσότερες διάσημες γυναίκες κολλητές

Ελένη Μενεγάκη – Δέσποινα Βανδή

Δύο μεγάλες κυρίες της τηλεόρασης και του τραγουδιού, κορυφή και οι δύο για πολλά χρόνια στον τομέα ενασχόλησής τους, παρέα με την Τζένη Μπαλατσινού, εμφανίζονταν αρκετά συχνά ως κοινή παρέα, ακόμα και σε δημόσιες εμφανίσεις τους. Η Ελένη Μενεγάκη ούσα κουμπάρα της Τζένης, είδε τη σχέση της με τον Μάκη Παντζόπουλο να γίνεται θέμα σε περιοδικό του Πέτρου Κωστόπουλου και από τότε ένα ντόμινο ξεκίνησε, τερματίζοντας παραπάνω από μία σχέσεις.

Κανείς δε γνωρίζει τον λόγο, πέρα από τις πρωταγωνίστριες, το αποτέλεσμα είναι πάντως η κοινή παρέα των τριών φίλων να μην υπάρξει ξανά στην κοσμική Αθήνα.

Παρόλα αυτά, στα χρόνια που πέρασαν, οι δύο πρώην φίλες έριξαν δίχτυα επανασύνδεσης ή τουλάχιστον προσπάθησαν να δώσουν τέλος σε ό,τι τους οδήγησε στη ρήξη. Οι πρoσπάθειες απέτυχαν όταν η Ελένη εξέλαβε τη δήλωση της Δέσποινας Βανδή «Γιατί να μείνω πάλι έγκυος εγώ; Δεν θα γεμίζουν τα μαγαζιά που εμφανίζομαι με τέτοια κόλπα» ως… σπόντα για τη δική της εγκυμοσύνη.

Έλλη Κοκκίνου – Σίσσυ Χρηστίδου

Η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια του Open και η εκρηκτική τραγουδίστρια ήταν καλές φίλες για αρκετά χρόνια, τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του 2019. Το τέλος της φιλίας τους δεν είχε γίνει γνωστό μέχρι κάποιοι να παρατηρήσουν το από κοινού unfollow των δυο εντυπωσιακών κυριών στα social media.

Από τότε καμία από τις απαντήσεις που δόθηκαν, στην ερώτηση γιατί έδωσαν τέλος στην φιλία τους, δεν ήταν ικανοποιητική.

Τότε, η Σίσσυ Χρηστίδου σε εμφάνισή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, είχε κάνε λόγο για το πόσο μεγάλος χαφιές είναι το Instagram, χωρίς να μπορεί κάποιος, πέρα από εικασίες, να είναι σίγουρος τι συνέβη μεταξύ των δύο πρώην «κολλητών».

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη