Από κολλητές, δεν μιλιούνται πια: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ζευγάρι με τον πρώην της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και τα unfollow

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Πως έσπασε η φιλία με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Έχει ήδη γίνει γνωστό πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει χωρίσει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και μάλιστα βρίσκεται ήδη σε καινούργια σχέση. Η αθλητικογράφος έχει ξεπεράσει για τα καλά την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ενώ το μόνο που ενώνει το πρώην ζευγάρι πια είναι το Survivor All Star.

Πλέον, σύμφωνα με την είδηση που κυκλοφόρησε το πρωί, είναι σε σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν που πέρασε από το Nomads πριν 4 χρόνια.

Ο συγκεκριμένος όμως, έχει και μια άλλη σύνδεση με την σόουμπιζ. Ήταν, βλέπετε, επί 4 χρόνια σύντροφος της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, πριν αυτή γνωρίσει τον άντρα της και πατέρα των δύο παιδιών της, την εποχή μάλιστα που έκανε κολλητή παρέα με την ηθοποιό, στην οποία μάλιστα δίδασκε pole dancing.

Ευριδίκη Βαλαβάνη: Τα unfollow με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Oι δύο γυναίκες έκαναν πολλή παρέα, ανέβαζαν κοινές φωτογραφίες και μιλούσαν η μία για την άλλη με τα καλύτερα λόγια, γι’ αυτό και ελάχιστοι έχουν παρατηρήσει πως… δεν αλκολουθιούνται πλέον στο instagram. Και αν κρίνουμε από τη σχέση της Βαλαβάνη με τον πρώην της ηθοποιού -με τον οποίο η Πηνελόπη δεν είχε χωρίσει και με τον καλύτερο τρόπο- εκείνη ήταν που πάτησε πρώτη το κουμπί του unfollow.

Δικαιολογημένα, σαφώς, καθώς οι δύο γυναίκες έκαναν παρέα και κατά την περίοδο του επώδυνου για την Πηνελόπη χωρισμού.

Και κάπως έτσι, ακόμα μία φιλία της σόουμπιζ έλαβε τέλος…

«Με σένα έχω πάντα πράγματα να περιμένω… ?
Απ’ τη μέρα που σε γνώρισα πάντα ονειρευόμαστε, κάνουμε σχέδια, βάζουμε στόχους, και πάμε να τα κάνουμε πραγματικότητα.

Μαζί ή η καθεμία τα δικά της…
Πάντα με ρωτάς τη γνώμη μου κι εγώ πάντα σου έχω εμπιστοσύνη πως ό,τι κι αν σου πω θα κάνεις αυτό που χρειάζεται να γίνει.

Ξέρω ότι καμμιά φορά σε τρομάζουν αυτά που λέω αλλά προτιμώ να το κάνω εγώ παρά οι άλλοι.

Γιατί εγώ σ’ αγαπώ και είσαι το κοριτσάκι μου…?

Και τώρα έρχεται ένα κοριτσάκι που θα είναι το κοριτσάκι μας!

Και μαζί μ’ αυτό έρχεται και ένα όνειρο, που έγινε σχέδιο, που έγινε στόχος και πήγαμε και το κάναμε!!! Μαζί!», έγραφε κάποτε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για τη Βαλαβάνη.

Related posts

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια πριν λίγο για τον 31χρονο Αγαθάγγελο που έχασε τη ζωή του σήμερα στον Πειραιά από την κατάρρευση κτίριου

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Χαμός με όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος για τους Αλβανούς της Ελλάδας