Από «πριγκίπισσα του ψωμιού» εργαζόμενη στο νυχάδικο της η Ελένη Κατσέλη

by Τόνια Τζαφέρη
Από «πριγκίπισσα του ψωμιού» εργαζόμενη στο νυχάδικο της η Ελένη Κατσέλη

Ελένη Κατσέλη: Πως τα έφερε τελικά η ζωή και πλέον απολαμβάνει το χόμπι της

Πριν από μερικά χρόνια η οικογένεια της, είχε υπό την κατοχή της το εργοστάσιο αρτοποιίας και όλα κυλούσαν ομαλά, ώσπου τα πρώτα οικονομικά προβλήματα ήρθαν και τελικά το εργοστάσιο εξαγοράσθηκε…

Η Ελένη Κατσέλη μετά την κατάρρευση της εταιρείας του πατέρα της χρειάστηκε να δουλέψει σκληρά ως nail artist. Το «καλομαθημένο» παιδί στάθηκε ξανά στα πόδια του και τώρα προσπαθεί να καθιερωθεί στις επιχειρήσεις περιποίησης νυχιών.

Από «πριγκίπισσα του ψωμιού» εργαζόμενη στο νυχάδικο της η Ελένη Κατσέλη

Όπως διαβάζουμε στο εκτενές ρεπορτάζ του Θάνου Μακρογαμβράκη στο «ΘΕΜΑ», η κόρη του «βασιλιά της αρτοβιομηχανίας» Νίκου Κατσέλη έζησε από κοντά την άνοδο και την πτώση μιας θρυλικής εταιρείας που από τα πρώτα χρόνια της δημιουργίας της στα τέλη της δεκαετίας του ’70 σύστησε στους καταναλωτές το πρώτο ελληνικό ψωμί για τοστ.

Περισσότερες πληροφορίες για την Ελένη Κατσέλη και το νέο της ξεκίνημα

Στην περίπτωση της Ελένης Κατσέλη, ο μύθος καταρρίπτεται κι αυτό γιατί εξαιτίας της οικονομικής κατάρρευσης της εταιρείας του πατέρα της, εκείνη χρειάστηκε να ξεκινήσει τον επαγγελματικό της βίο από το μηδέν παρά το βαρύ όνομά της. Η ίδια χρειάστηκε να δουλέψει σκληρά και σε διαφορετικά πόστα ως nail artist προκειμένου να αποκτήσει τη δική της επιχείρηση στην Κηφισιά για την περιποίηση των άνω και κάτω άκρων.

«Έχω σπουδάσει marketing και δημόσιες σχέσεις στο Αμερικάνικο Κολέγιο, αλλά κάποια στιγμή αποφάσισα να ασχοληθώ με το χόμπι μου, που από μικρή ήταν η περιποίηση νυχιών. Δούλεψα για κάποια χρόνια στο κομμωτήριο μιας φίλης μου ως υπεύθυνη τόσο στο τμήμα των μαλλιών όσο και στα νύχια. Μου άρεσε η δουλειά αυτή και την έμαθα και εγώ. Στα χρόνια που ασχολούμαι έχω αποκτήσει πια το δικό μου πελατολόγιο, το οποίο ολοένα και μεγαλώνει. Ό,τι έχει να κάνει με