Από την Ινδία η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο

«Μις Υφήλιος 2021» : Για τρίτη φορά στην ιστορία του διαγωνισμού η Ινδία ανεβαίνει στο ψηλότερο σκαλί η Ινδία

Ομολογουμένως τα καλλιστεία όσα χρόνια και αν περάσουν, έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον με εντυπωσιακές παρουσίες, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για έναν διαγωνισμό με συμμετέχουσες από ολόκληρο τον κόσμο. Ο τίτλος της πιο όμορφης γυναίκας του κόσμου, είναι σίγουρα πολυπόθητος από πολλές, όμως και φέτος μια είναι η νικήτρια και αυτήν την φορά είναι μόλις 21 ετών και κατάγεται από την Ινδία.

O 70ός διαγωνισμός ομορφιάς «Μις Υφήλιος 2021» πραγματοποιήθηκε χθες στο Εϊλάτ του Ισραήλ και την πρώτη θέση κατέκτησε η καλλονή από την Ινδία Χαρνάαζ Σάντου. Η εκπρόσωπος της Ελλάδας Σοφία Αραπογιάννη δεν κατάφερε να μπει στο top 16 του διαγωνισμού ομορφιάς.

Ας γνωρίσουμε καλύτερα την Μις Υφήλιος για το 2021

Η 21χρονη Χαρνάαζ Σάντου έχει ύψος 1,76 μ. και είναι η τρίτη Ινδή που κατακτά το στέμμα της «Miss Universe» στην ιστορία του διαγωνισμού. Η Σουσμίτα Σεν είχε βγει νικήτρια το 1994 και έξι χρόνια αργότερα, η Λάρα Ντούτα.

Στις πρώτες της δηλώσεις η καλλονή από την Ινδία είπε πως ότι καταφέρνει το κάνει γιατί πιστεύει στον εαυτό της και τις δικές της δυνάμεις. Μάλιστα προέτρεψε τον κόσμο να κάνει το ίδιο και να μην ασχολείται με ασήμαντα πράγματα.

Τη δεύτερη θέση στο διαγωνισμό κατέκτησε η Νάντια Φερέιρα από την Παραγουάη και την τρίτη η Λαλένα Μσουάνε από τη Νότια Αφρική. Το top 5 έκλεισε με τις υποψήφιες από την Κολομβία (Βαλέρια Άγιος) και τις Φιλιππίνες (Μπεατρίς Γκόμεζ).

Μις Υφήλιος: Η ελληνική συμμετοχή

Η Σοφία Αραπογιάννη είναι μόλις 22 ετών, με καταγωγή από το πανέμορφο νησί της Ιθάκης, και σπουδάζει εμποροπλοίαρχος στη Σχολή Εμπορικού Ναυτικού. Το μοντέλο μιλάει δύο γλώσσες (Αγγλικά και Ισπανικά), έχει ύψος 1,74 μ. και είναι 50 κιλά.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη