Από τον ηθοποιό μέχρι τον μπασκετμπολίστα: Αυτοί είναι οι 4 μεγάλοι έρωτες της Ρούλας Κορομηλά

Ρούλα Κορομηλά: Οι θυελλώδεις σχέσεις και γάμοι της μεγάλης παρουσιάστριας

Η Ρούλα Κορομηλά είναι ένα κεφάλαιο από μόνη της στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Η λαμπερή παρουσιάστρια είχε πολλούς θαυμαστές και ορισμένους εξ’ αυτών τους ερωτεύτηκε..

Σε όλα αυτά τα χρόνια της καριέρα της, δεν συζητήθηκε μονάχα για τη δουλειά της, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Στην “λίστα των πρώην” έχει πολύ γοητευτικούς άνδρες που είναι μεγάλα ονόματα του χώρου.

Ρούλα Κορομηλά: Οι πρώην σχέσεις και οι γάμοι

Το 1981 η Ρούλα Κορομηλά γνώρισε τον Πάνο Μιχαλόπουλο και παντρεύτηκαν το 1988. Ήταν ο δεύτερος γάμος για τον ηθοποιός και ο πρώτος για εκείνη. Το ζευγάρι μπορεί να χώρισε στις αρχές του 90, αλλά έμειναν οι φωτογραφίες να τους θυμίζουν ότι κάποτε είχαν δώσει όρκους αιώνιας αγάπης.

Φήμες την ήθελαν να είχε σχέση και με τον Άγγελο Διονυσίου την δεκαετία του 90. Τότε και οι δυο τους ήταν σε μια περίεργη φάση, καθώς η παρουσιάστρια είχε χωρίσει με τον Πάνο Μιχαλόπουλο και ο Άγγελος Διονυσίου με την πρώτη σύζυγό του, για αυτό και η σχέση αυτή δεν είχε την εξέλιξη που θα ήθελαν.

Λίγο αργότερα έζησε έναν εκρηκτικό έρωτα με ζήλιες κα καυγάδες για 6 χρόνια με τον Ιταλό σκηνοθέτη, Στέφανο Σαρτίνι. Σε δηλώσεις της ωστόσο είχε αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια.

Το 2000 μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παντρεύτηκε με τον Νάσο Γαλακτερό. Μετά το χωρισμό τους δεν έχουν καμία επαφή σήμερα και στο διαζύγιο εκπροσωπήθηκαν από δικηγόρους τους.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη