Από τραγουδιστής του Fame Story γιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο: Ποιος θυμαται τον Νίκο Μίχα;

Νίκος Μίχας: Πως είναι σήμερα ο νικητής του Fame Story

Και ποιος δεν θυμάται τον Νίκο Μίχα, τον τραγουδιστή που κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στο Fame Story και μεσα σε μια νυχτα να γινει ευρυτερα γνωστος στο ελληνικό κοινό.

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε το Νίκο Μίχα, που τον είχαμε γνωρίσει από το Fame Story, και σήμερα είναι γιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο και έχει γίνει πατέρας! «Mε τη μουσική ασχολούμαι από μικρός, ασχολήθηκα ενστικτωδώς. Υπήρχε ένα πιάνο στο σπίτι και άρχισα να ασχολούμαι.

Στα 18 ξεκίνησα να σπουδάζω ιατρική, με έστειλε η μητέρα μου να σπουδάσω στο εξωτερικό, με αρκετές οικονομικές δυσκολίες. Tα τελευταία 7 χρόνια ασχολούμαι με την ιατρική, έκανα το αγροτικό μου στα Αντικύθηρα, είναι ο τόπος της γιαγιάς μου», περιέγραψε ο Νίκος Μίχας.

“Δε χρειάστηκε ιδιαίτερη σκέψη για να αφήσω τη δημοσιότητα και να κάνω το αγροτικό μου σε ένα μικρό νησί”, Νίκος Μίχας

«Δε χρειάστηκε ιδιαίτερη σκέψη για να αφήσω τη δημοσιότητα και να κάνω το αγροτικό μου σε ένα μικρό νησί. Δεν περίμενα καν ότι θα ασχοληθεί κάποιος με αυτό το πράγμα», πρόσθεσε σχετικά με την απόφασή του να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να αφοσιωθεί στην ιατρική.

«Η μετάβαση έγινε με την οικονομική κρίση, που με επηρέασε ψυχολογικά, ένιωσα ότι είχα τελματώσει στο καλλιτεχνικό κομμάτι, ένιωσα χαμένος, έχασα το στόχο μου, έπαθα blackout και δεν το ξεπέρασα εύκολα», παραδέχτηκε. «Έχει τύχει πολλές φορές να τραγουδάω στους ασθενείς στο νοσοκομείο, μου το ζητάνε», περιέγραψε ο ίδιος.

Αναφορικά με το πώς είχε πάρει την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή στο δημοφιλές talent show, ο Νίκος Μίχας εξήγησε ότι «Δεν είχα σχέση με την τηλεόραση, στο Fame Story, με παρότρυνε να δηλώσω συμμετοχή η κοπέλα που είχα τότε».

Πως αντιμετώπισε την δημοσιότητα ο Νίκος Μίχας

Όσο για το πώς αντιμετώπισε τη δημοσιότητα; «Η δημοσιότητα από το Fame Story ήταν ένα γερό σοκ, ήταν μια πολύ δυνατή εμπειρία. Για έναν άνθρωπο που δεν έχει τη δύναμη να το διαχειριστεί, είναι πολύ επικίνδυνο», απάντησε. Μιλώντας για τη σύζυγό του, αλλά και την πατρότητα, ο γιατρός και τραγουδιστής είπε ότι «Η σύζυγος πάντα με θαύμαζε, έχουμε σημαντική διαφορά ηλικίας, 10 χρόνια. Η πατρότητα είναι κάτι το οποίο το γνωρίζω σιγά – σιγά, είναι πρωτόγνωρη εμπειρία. Είμαι πάρα πολύ ενεργός μπαμπάς».

«Η μεγαλύτερή μου αγάπη δεν είναι ούτε η μουσική ούτε η ιατρική, είναι το παιδί μου», τόνισε. Τέλος, ο Νίκος Μίχας μίλησε και για το τελευταίο του τραγούδι, αλλά και για το νέο κομμάτι που ετοιμάζει. «Έβγαλα ένα κομμάτι πριν ένα χρόνο που λέγεται “Δωσ’ μου αναπτήρα” και ετοιμάζω και ένα καινούργιο κομμάτι που λέγεται “Αστρόπλοια”», είπε χαρακτηριστικά.

Related posts

Μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό