Αποχώρησε από το GNTM και ανανεώθηκε: Η Έλενα Λυσάνδρου άλλαξε τα μαλλιά της και η Βίκυ Καγιά δεν θα το ενέκρινε

Έλενα Λυσάνδρου: Η νέα αλλαγή που έκανε μετά το GNTM

Μια από τις πιο αγαπητές διαγωνιζόμενες στο GNTM ήταν η Έλενα Λυσάνδρου ωστόσο δεν ήταν και η πιο αγαπημένη της Βίκυς Καγιά.

Πολλοί κατηγόρησαν την Βίκυ Καγιά πως συμπεριφερόταν άδικα απέναντι στο νεαρό μοντέλο, κάνοντάς της μάλιστα πολύ αυστηρή κριτική. Τελικά η Έλενα Λυσάνδρου αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το σπίτι του GNTM, κάτι που δυσαρέστησε ιδιαίτερα τους θαυμαστές του show.

Η ίδια πάντως φαίνεται χαρούμενη που γύρισε σπίτι της, με την επιστροφή της στην καθημερινότητά της να σηματοδοτείται από μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της. Ανεβάζοντας ένα βίντεο στο TikTok με το οποίο ανακοίνωσε την επιστροφή της στην πλατφόρμα, το νεαρό μοντέλο αποκάλυψε το νέο hair look της – ένα look που σίγουρα δεν θα ενέκρινε η Βίκυ Καγιά.

Όπως θα δεις στο βίντεο που ακολουθεί, υιοθέτησε την τάση των XXL hair, που αγαπά μεταξύ άλλων και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, προσθέτοντας εξτένσιον στα μαλλιά της. Το αποτέλεσμα είναι τα μαλλιά της να φτάνουν πλέον μέχρι τη μέση της, αν και, αν κρίνουμε από τα πιο πρόσφατα posts της στο Instagram, μερικές μέρες βγάζει τα clip ons επιστρέφοντας στο μακρύ καρέ, με το οποίο τη γνωρίσαμε.

Έλενα Λυσάνδρου: Πως είναι σήμερα μετά το GNTM

@__elenaly Guess who's back!! ?? #fyp #foryou #foryoupage ♬ without me eminem – erin ★ eddie?

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα