Αποχώρησε με “καρφιά” από το Κέντρο Αθηνών: Τέλος ο Διονύσης Σχοινάς από το σχήμα με τον Μαζωνάκη

Διονύσης Σχοινάς: Πριν καλά ξεκινήσει έληξε η συνεργασία με τον Μαζωνάκη

Το κλίμα ήταν ήδη τεταμένο σήμερα το πρωί με την πρεμιέρα Μαζωνάκη – Σχοινά να αναβάλεται για δεύτερη φορά. Ωστόσο το μεσήμερι, ο Διονύσης Σχοινάς ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Για δεύτερη φορά αναβλήθηκε η πρεμιέρα Γιώργου Μαζωνάκη-Διονύση Σχοινά στο Κέντρο Αθηνών, με τη φημολογία πίσω από την πρώτη αναβολή να κάνει λόγο για δυσαρέσκεια του συζύγου της Καίτης Γαρμπή από το μέγεθός του ονόματός του στην αφίσα του σχήματος. Τελικά, ο Διονύσης Σχοινάς έδωσε τη δική του εξήγηση για τις διαφωνίες και ανακοίνωσε την αποχώρησή του από καλλιτεχνικό σχήμα.

Διονύσης Σχοινάς: Τι έγινε και τα έσπασε με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Σύμφωνα με την εκπομπή “Happy Day”, μετά την αναβολή της πρεμιέρας της 1οης Σεπτέμβρη το πρόβλημα με την αφίσα διορθώθηκε και ανακοινώθηκε νέα έναρξη του προγράμματος για την Πέμπτη 15 Σεπτέμβρη. Ωστόσο, διαφωνίες σε σχέση με το μέγεθος του προγράμματος του κάθε τραγουδιστή στάθηκαν αιτία και πάλι για να μην ξεκινήσει τις εμφανίσεις του το νυκτερινό σχήμα.

“Έχω ένα ρεπορτάζ που συζητιέται στα πηγαδάκια της νυχτερινής Αθήνας, γιατί όλοι περίμεναν ένα πολυαναμενόμενο σχήμα να ξεκινήσει, και μάλιστα όχι τώρα αλλά από τις 10 Σεπτεμβρίου, φαίνεται ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά και υπάρχουν διάφορα προβλήματα. Είναι η δεύτερη φορά που αναβάλλεται η πρεμιέρα του συγκεκριμένου σχήματος. Να πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Διονύσης Σχοινάς είναι δύο πολύ αγαπημένοι καλλιτέχνες, οι οποίοι ήταν έτοιμοι να συμπράξουν. Θυμίζω ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης, πέρυσι όλη τη σεζόν κατάφερε να είναι sold out, με τον Γιώργο Λιβάνη στο πλευρό του και γενικώς ξέρουμε ότι είναι ένας καλλιτέχνης που έχει το δικό του κοινό και μπορεί να σταθεί. Αντίστοιχα όμως και ο Διονύσης Σχοινάς που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει ένα απίστευτο come back, έχει τον κόσμο του, που χορεύει, τραγουδάει. Πολύ νεανικό και οι δύο, πολύ αγαπημένοι”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

“Το αίτημα του τραγουδιστή έγινε αποδεκτό από τη διοίκηση και αναβλήθηκε αρχικά η πρεμιέρα που ήταν να γίνει στις 10 Σεπτεμβρίου. Έκαναν λοιπόν μία προσπάθεια και έβγαλαν την αφίσα που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Μετά την αναβολή ήταν να γίνει και η δεύτερη πρεμιέρα. Κάτι έγινε όμως πάλι με τους δύο καλλιτέχνες και αναφέρεται ότι υπήρξαν διαφωνίες στην πρόβα τζενεράλε για το πρόγραμμα, πόσο είναι ο ένας και πόσο είναι ο άλλος. Και σε αυτή την περίπτωση η πλευρά του Διονύση Σχοινά ένιωσε αδικημένη” εξήγησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η απάντηση του Διονύση Σχοινά

“Αγαπημένα μου φιλαράκια… Επειδή ακούγονται διάφορα σενάρια, ο λόγος που αποχώρησα ήταν γιατί 2 φορές ακυρώθηκε η sold out πρεμιέρα μας, χωρίς να το έχουμε αποφασίσει από κοινού και επί της ουσίας χωρίς να ξέρω τον λόγο! Πιστεύω στον αμοιβαίο σεβασμό κι έτσι πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια! Οπότε θεώρησα σωστό να αποχωρήσω υπερασπιζόμενος το όνομά μου, την καριέρα μου και τον εαυτό μου” ανέφερε ο Διονύσης Σχοινάς για το περιστατικό.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη