Αποφασισμένος ο Μπο: Η 1η σκληρή αντίδραση του ράπερ μετά την αποχώρηση της «άπιστης» Καρολίνας απ’το Survivor

Μπο: Ποια ήατν η αντίδρασή του στο άκουσμα πως η Καρολίνα επιστρέφει στην Ελλάδα

Μία μεγάλη απόφαση πήρε ο Μπο, μετά από όλα όσα εκτυλίχθηκαν στον Άγιο Δομίνικο μεταξύ της Καρολίνας Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη. Ο ράπερ μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και μίλησε ανοιχτά για τα συναισθήματά του.

Να σας θυμίσουμε ότι ο Μπο παρακολούθησε μαζί και με όλους τους τηλεθεατές όλα όσα βγήκαν στο φως για την αγαπημένη του στο Survivor All Star και το ειδύλλιό της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Μια κάμερα της παραγωγής απαθανάτισε τους δυο παίκτες, από τις διαφορετικές ομάδες, να απομονώνονται σε μια καλύβα, ενώ οι σκηνές μεταξύ τους δεν παρέπεμπαν σε κάτι φιλικό.

Στις 25 Ιανουαρίου, πριν το τελευταίο επεισόδιο του Survivor, έκανε μία ανάρτηση γράφοντας: «Παρακολουθώ τα πάντα…».

Μπο: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση της Καρολίνας

Μετά την αποχώρηση της Καρολίνας από το Survivor, πήρε μία απόφαση και την αποκάλυψε ο δημοσιογράφος και καλός του φίλος, Στέφανος Κωνσταντινίδης, στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Από εδώ και στο εξής δε θα ξαναποστάρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τίποτα για το Survivor All Star και δε θα το ξαναπαρακολουθήσει.

«Ο Μπο δε θα γίνει μαριονέτα κανενός. Επειδή λένε όλοι ότι έσπευσε να πει για τον έρωτά του, στις 13/01 στο Happy Day, η πρώτη που βγήκε και μίλησε για τη σχέση του Μπο με την Καρολίνα ήταν η κολλητή της Καρολίνας», σχολίασε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στο «Super Κατερίνα».

Related posts

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα

Επıχειρηματίας, φίλος του Χάρι και της Μέγκαν: «Λuπάμαι που η Κέιτ έχει καpκiνο αλλά το παλάτı είπε αυτό το ψέμα»

Γιατί ο Χριστός αφού αναστήθηκε έφαγε ψητό ψάρι και μέλι;