Αποφυλακίστηκε, φόρεσε το μπικίνι της και είναι στα καλύτερα της: Πιο όμορφη από ποτέ η Έλενα Πολυχρονοπούλου για διακοπές στην Σέριφο

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Τις διακοπές της απολαμβάνει μετά την περιπέτεια με την φυλακή

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου βρίσκεται στην Σέριφο όπου και απολαμβάνει τις διακοπές της, τρεις μήνες μετά την αποφυλάκιση της. Η πρώην παίχτρια ριάλιτι φαίνεται πιο χαρούμενη από ποτέ.

Η εντυπωσιακή ξανθιά έχει ξεκινήσει τη νέα της καθημερινότητα με στήριγμα τους γονείς της, αλλά και τους ανθρώπους από το στενό της περιβάλλον.

Να θυμίσουμε πως το μοντέλο και πρώην παίκτρια του Power of Love, βρισκόταν προσωρινά κρατούμενη στις φυλακές του Κορυδαλλού, καθώς κατηγορούνταν μαζί με τον σύντροφό της για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.

Στις 12/5/2022 με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή αποφασίστηκε η αποφυλάκισή της, μια μέρα η οποία θα μείνει για πάντα χαραγμένη μέσα της.

Έκτοτε αποφεύγει τις εξόδους και τα social media, όμως πλέον ήρθε η ώρα να τα αφήσει όλα πίσω της!

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Οι αναρτήσεις της από την Σέριφο

Το τελευταίο διάστημα η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά, δημοσιεύει στιγμιότυπα από τις διακοπές της, ποζάροντας στο φακό με μαγιό πιο όμορφη και χαρούμενη από ποτέ.

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ