Αποκαλύφθηκαν τα ευχάριστα νέα για την Κατερίνα Στικούδη: Μεγάλες χαρές 9 μήνες μετά την γέννηση του γιού της

Κατερίνα Στικούδη: Χαρμόσυνα μαντάτα για την επιτυχημένη παρουσιάστρια

Η Κατερίνα Στικούδη διανύει μια από τις πιο γλυκές περιόδους της ζωής της, αφού πριν από εννιά μήνες έγινε για πρώτη φορά μανούλα. Μάλιστα, προς το παρών έχει κάνει στην άκρη τα επαγγελματικά της για το μωρό της αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει σύντομα..

Από τότε όμως δεν έχουμε δει κάπου τηλεοπτικά το μοντέλο – τραγουδίστρια. Μπορεί να έχει κυκλοφορήσει ορισμένα τραγούδια, όμως στην τηλεόραση δεν είχε κάνει κάποια συνεργασία. Αυτό όμως όπως φαίνεται θα αλλάξει…

Η Κατερίνα Στικούδη σύμφωνα με την Real Life έκανε δοκιμαστικό για το νέο οικογενειακό τηλεπαιχνίδι σόου «Family game night» που θα προβάλλεται τον ANT1 και προορίζεται να πάρει θέση στην prime time της Παρασκευής ή του Σαββάτου. Από δοκιμαστικό πέρασε επίσης και ο Φάνης Λαμπρόπουλος, με τους δυο να αφήνουν πολύ θετικές εντυπώσεις.

Κατερίνα Στικούδη: Η αποκαλυπτική συνέντευξη για τις κακές κριτικές που έχει ακούσει

Η Κατερίνα Στικούδη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «In Style» όπου μίλησε για όλους και όλα. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να “ανοίξει” την καρδιά της και να αναφερθεί για το αν έχει έρθει ποτέ σε δύσκολη στιγμή στην καριέρα της.

Είχες στην καριέρα σου σκληρές στιγμές ή κάτι πολύ απαιτητικό και δύσκολο να διαχειριστείς;

Κατά καιρούς έρχονται τέτοιες στιγμές αλλά είμαι πάρα πολύ ψύχραιμη. Την ώρα που γίνεται κάτι που θα μπορούσε να με εξοργίσει μένω εγκρατής αλλά την επόμενη μέρα σκέφτομαι τι μπορεί να έχει γίνει και νευριάζω περισσότερο. Όμως ευτυχώς αυτή η διαδικασία έχει σύντομη διάρκεια. Για παράδειγμα, έρχεται ένας συνεργάτης μου, που γνώρισα πρόσφατα, και μου λέει «δεν στο ‘χα».

Τι σημαίνει αυτό; Πώς να νιώσω για το γεγονός πως δεν αντιλαμβανόταν πως τραγουδώ και παίζω πιάνο; Δεν ξέρω αν αυτό καταγράφεται ως θετικό σχόλιο σχόλιο ή έχει αρνητική χροιά. Σιώπησα. Το κάνω πολλές φορές. Είναι περίεργο το συναίσθημα, Ουδέν σχόλιο και προχωράω.

Related posts

Προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου: Δίδυμοι, Παρθένοι και 2 ακόμη ζώδια θα έχουν μια δύσκολη μέρα

Επίσημο τέλος για τον Πρίγκιπα Χάρι – Πήρε την μεγάλη απόφαση

Θα λυτρώσει τα πάντα: Η θαυματουργή προσευχή στον Άγιο Εφραίμ που πρέπει να λέτε κάθε βράδυ