Αποκαλύφθηκε η αλήθεια για την πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ο λόγος που δεν θα κληρονομήσουν οι γιοι της το μεγαλοπρεπές σπίτι της

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ποιος θα κληρονομήσει στο σπίτι

Η Νταϊάνα Φράνσις Σπένσερ ήταν μέλος μιας οικογένεια της βρετανικής αριστοκρατίας με βασιλική καταγωγή και ήταν η τρίτη κόρη του Τζον Σπένσερ, Υποκόμη Όλθοπ, και της Φράνσις Σαντ Κιντ.

Η ίδια έγινε ευρέως γνωστή τον Φεβρουάριο του 1981, όταν ανακοινώθηκε ο αρραβώνας της με τον πρίγκιπα -τότε- Κάρολο. Η Νταϊάνα πέρασε τα παιδικά της χρόνια στο Άλθορπ, ένα διατηρητέο αρχοντικό στην Περιφέρεια του Ντάβεστρι στο Νορθχαμπτονσάιρ της Αγγλίας.

Είναι γνωστό κυρίως λόγω της σύνδεσης του με την οικογένεια Σπένσερ καθώς βρίσκεται στην κατοχή της για περισσότερα από 500 χρόνια. Ήταν επίσης το σπίτι της Λαίδης Νταϊάνα από το διαζύγιο των γονιών της μέχρι τον γάμο της με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου, Κάρολο.

Αποκαλύφθηκε η αλήθεια για την πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ο λόγος που δεν θα κληρονομήσουν οι γιοι της το μεγαλοπρεπές σπίτι της

Ποιος θα κληρονομήσει αυτό το σπίτι της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά στη βασιλική οικογένεια οι κανόνες είναι κάπως διαφορετικοί. Το πατρικό σπίτι της πριγκίπισσας Diana δεν θα περάσει δικαιωματικά ούτε στον πρίγκιπα Γουίλιαμ ούτε στον πρίγκιπα Χάρι, οι οποίοι δεν έχουν καμία αξίωση σε αυτό το τεράστιο οίκημα.

Ο λόγος είναι ότι το σπίτι ανήκει στον αδελφό της Νταϊάνα Τσαρλς Σπένσερ, ένατο κόμη του Σπένσερ, από το 1992. Και σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ το σπίτι της οικογένειας Σπένσερ στο Άλθορπ θα κληροδοτηθεί στον ανιψιό της Νταϊάνας, τον 27χρονο ηθοποιό Λούις Σπένσερ.

Αν και ο Τσαρλς Σπένσερ έχει κι άλλα αδέλφια (οι 2 αδελφές του είναι μεγαλύτερες σε ηλικία), η παράδοση προβλέπει ότι το σπίτι θα περάσει στον πρωτότοκο γιο – κληρονόμο του αδελφού της Νταϊάνα και όχι στο μεγαλύτερο παιδί του, που είναι η Κίτι Σπένσερ.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo