Αποκάλυψη για την Έλενα Τσαβαλιά: Ο πρώτος γάμος, η σχέση με γνωστό ηθοποιό και ο μυστικός αρραβώνας

Έλενα Τσαβαλιά: Η προσωπική ζωή της αγαπημένης ηθοποιού

Πλέον ζει τον απόλυτο έρωτα με τον σύζυγο της, Μάρκο Σεφερλή. Όμως όπως κάθε άνθρωπος έτσι και η ηθοποιός είχε και άλλες σχέσεις πριν τον γάμο της με τον κωμικό.

Η όμορφη Έλενα ουδέποτε έχει απασχολήσει τα Μέσα με την προσωπική της ζωή, καταφέρνοντας έτσι να διατηρήσει ένα πολύ χαμηλό προφίλ.

Όταν διαβάσαμε με ποιον ηθοποιό είχε σχέση πολλά χρόνια πριν , μείναμε πραγματικά με το στόμα ανοιχτό καθώς μέχρι και πριν από μερικές ημέρες κανείς δεν το είχε πάρει είδηση. Η Έλενα Τσαβαλιά λοιπόν είχε πολύχρονο δεσμό με τον ηθοποιό, Τάσο Περζικιανίδη, τον οποίο οι περισσότεροι θυμούνται μέσα από την σειρά «Εμείς κι Εμείς».

Η ίδια η Έλενα μάλιστα έχει παραδεχτεί πως πριν τον γάμο της με τον Μάρκο, είχε αρραβωνιαστεί αλλά δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για τον ηθοποιό, Τάσο Περζικιανίδη.

Ο πρώτος γάμος της Έλενας Τσαβαλιά δεν είναι ένα γεγονός της ζωής της στο οποίο αναφέρεται, αφού έχει γυρίσει σελίδα και έχει βρει τον άντρα της ζωής της στο πρόσωπο του Μάρκου Σεφερλή και ζουν ευτυχισμένοι.

Έλενα Τσαβαλιά: Ο πρώτος γάμος

Ο πρώτος σύζυγος της ηθοποιού και παρουσιάστριας του Mega με Μία, δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο και ο γάμος τους έγινε στις 15 Ιανουαρίου του 1999 στον Άγιο Δημήτριο του Παλαιού Ψυχικού, με κουμπάρους τους ηθοποιούς Αθηνά Μαυρομάτη και Βασίλη Ζωνόρο.

Ανάμεσα στους καλεσμένους, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες του gossip, ήταν ο Κώστας Βουτσάς -παντρεμένος τότε με την μητέρα του Άνθιμου Ανανιάδη, Εύη Καραγιάννη- η Μάρθα Καραγιάννη, η Τζέσσυ Παπουτσή με τον Γιάννη Μάνιο και η Χριστίνα Παππά.

Ποιος ήταν ο πρώτος σύζυγος της Έλενας Τσαβαλιά – Ο γάμος πριν γνωρίσει τον Μάρκο Σεφερλή
Ο επιχειρηματίας Αργύρης Τσέλλος ήταν ο άντρας που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την Έλενα Τσαβαλιά. Ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ, αφού η ίδια η ηθοποιός έχει πει σε συνέντευξή της ότι γνωρίστηκε με τον Μάρκο Σεφερλή το 2001(στην αρχή η σχέση τους ήταν φιλική) και ήδη όλα είχαν τελειώσει.

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024