Αποκαλυπτική η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την εγκυμοσύνη της: «Κάθε φορά μέχρι να πάω στον γιατρό έχω αυτή την αγωνία. Nα είναι καλά το μωράκι»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μίλησε ανοιχτά για την εγκυμοσύνη της

Νέο εστιατόριο άνοιξε ο αγαπημένος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και η ίδια βρέθηκε εκεί και μίλησε ανοιχτά για την εγκυμοσύνη της στους δημοσιογράφους.

Στα εγκαίνια του νέου εστιατορίου του αγαπημένου της, Βασίλη Σταθοκοστώπουλου, στα νότια προάστια βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το βράδυ της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου.

Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα, μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, ενώ δε δίστασε να κάνει και τις πρώτες της δηλώσεις στις κάμερες.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ μοναδικά. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Νομίζω δε το πιστεύεις εκείνες τις πρώτες στιγμές. Είναι ένα θαύμα που δε το συνειδητοποιείς. Και νομίζω ότι είναι κάθε μέρα που λες “όντως;”» ανέφερε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Μιλώντας για την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της στον αγαπημένο της: «Η ανακοίνωση στον Βασίλη είναι μια προσωπική στιγμή, δεν υπάρχει μια μεγάλη ιστορία από πίσω. Απλά. Χάρηκε πάρα πολύ όταν του το είπα. Ήταν κάτι που το θέλαμε πάρα πολύ απλά τον τελευταίο χρόνο δουλεύαμε πάρα πολύ και ήρθε τη σωστή στιγμή».

Περισσότερες δηλώσεις από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Ήρθε νομίζω τη σωστή στιγμή. Είμαι έξι μηνών”

«Ήρθε νομίζω τη σωστή στιγμή. Είμαι έξι μηνών. Θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτυ ανακοίνωσης του φύλου του μωρού μας. Διαβάζουμε πάρα πολλά για την εγκυμοσύνη μου. Αυτό μου δείχνει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται και χαίρομαι πολύ. Κύριο μέλημά μας είναι να είναι καλά το μωράκι. Κάθε φορά μέχρι να πάω στον γιατρό έχω αυτή την αγωνία. Δεν είναι ότι δεν ήθελα να το πω στον κόσμο απλά ήθελα να έχω ολοκληρώσει κάποιες διαδικασίες πρώτα» τόνισε η παρουσιάστρια.

Όσο για τις φήμες που θέλουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο να παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τις προηγούμενες ημέρες, η ίδια δε θέλησε να επιβεβαιώσει, ούτε να διαψεύσει την είδηση. Ωστόσο τόνισε ότι θέλει ο θρησκευτικός της γάμος να γίνει σε ξεχωριστή ημερομηνία από τη βάπτιση του μωρού τους.

Related posts

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου: Τα απαράδεκτα σχόλια που τη βρίζουν και που ανεβάζει η Σπυροπούλου στο Twitter

Στόλισε το παλάτι της: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δείχνει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της που φτάνει μέχρι το ταβάνι

Ο Νίκος Κοκλώνης υπερασπίστηκε την φίλη του: «Ένα φιλί στην Σπυροπούλου – Αυτή τη βδομάδα και τι δεν άκουσε»

Στέφανος Κωνσταντινίδης για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Νόμιζε οι τεχνικοί που φορούν ακουστικά ακούνε μουσική»

«Μιλάς εσύ που έγλειφες την κόρη του Κοντομηνά; Πώς έκανες καριέρα»: Κόντρα δίχως τέλος ανάμεσα σε Σπυροπούλου και Πετρογιάννη

«Στα μαχαίρια» Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Φωτεινή Πετρογιάννη: Άγριο ξεκατίνιασμα στο Twitter

Εκτός εαυτού ο Μικρούτσικος με Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου»

«Αυτός πάντοτε είχε τις φιλεναδίτσες του»: Η εξομολόγηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για τον συζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Η «χρυσή» συμβουλή του κοινού και η αναφορά στον Σταθοκωστόπουλο: Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε ξανά για τους πρώην της