«Αποκλείουμε την παιδική αρθρίτιδα»: Η Ελένη Χατζίδου για τα αποτελέσματα των εξετάσεων της μικρής Μελίτας

Ελένη Χατζίδου: Τα νεότερα για την υγεία της μικρής Μελίτας

Η Ελένη Χατζίδου τις τελευταίες ημέρες πέρασε δύσκολες ώρες σαν μανούλα καθώς η μικρή κόρη της βρέθηκε να παραπονιέται για πόνους στο σώμα της.

Η ανησυχία των νέων γονιών ήταν μεγάλη όμως προχθές (22/4) μέχρι που ήρθαν τα πρώτα ανακουφιστικά αποτελέσματα μετά από μία σειρά ειδικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε η κορούλα τους, η χαριτωμένη Μελίτα.

Όπως είπε σήμερα σε βίντεό της η Ελένη Χατζίδου, τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά και παρ’ όλο που η παιδίατρος δεν τα έχει δει για να βγάλει επίσημη γνωμάτευση, μπορούν πλέον να αποκλείσουν την πιθανότητα παιδική αρθρίτιδας η οποία και προκαλεί τέτοιου είδους πόνους.

Όσα είπε η Ελένη Χατζίδου για τα αποτελέσματα των εξετάσεων της μικρής Μελίτας

«Αγαπημένοι μου και αγαπημένες μου, σας ευχαριστούμε τόσο πολύ για το ενδιαφέρον και τη θετική ενέργεια και την αγάπη. Ξέρουμε πόσο πολύ το έχετε στην καρδιά σας το Μελιτάκι μας. Η γνωμάτευση είναι καλή, όλα πεντακάθαρα, τέλεια. Δεν έχει δει ακόμα η γιατρός μας τα αποτελέσματα, αλλά ξέρετε, σαν πρώτη γνωμάτευση φαίνονται όλα πεντακάθαρα και το μωράκι δεν φαίνεται να έχει κάτι» είπε αρχικά η όμορφη παρουσιάστρια και τραγουδίστρια και συνέχισε:

«Οπότε, αποκλείουμε την παιδική αρθρίτιδα. Οπότε, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Να δούμε τώρα για ποιον λόγο πονάει τόσο. Δεν ξέρω τι εξήγηση μπορεί να δώσει η γιατρός. Πραγματικά σας ευχαριστούμε τόσο πολύ για το ενδιαφέρον σας. Να περνάτε τέλεια, να περάσετε ένα τέλειο Σαββατοκύριακο, να κάνετε πράγματα που σας γεμίζουν, να είστε χαρούμενοι, υγιείς. Ευχαριστούμε πολύ».

https://www.youtube.com/shorts/WcWbAqAK1xo

Related posts

Ο Ιχθύς με τι ταιριάζει;

«Βόμβα» ΣΚΑΪ με Ελένη Μενεγάκη: Διέρρευσε η αποκαλυψη και οι τηλεθεατές αγωνιούν για το μέλλον

«Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, πάμε δυνατά!»- Το μήνυμα του Γιώργου Αυτιά