Απολογείται ξανά η Ιωάννα Τούνη για την αεροπορική εταιρεία – «Δεν τοποθετήθηκα απόλυτα σωστά, ήταν παρεξήγηση»

“Σε 15 δευτερόλεπτα δε μπορείς να πεις όλο το σκηνικό και πώς έχει γίνει”

Το σκηνικό με την Ιωάννα Τούνη στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης ήταν αρκετό για να προκαλέσει σάλο και ξέσπασμα εναντίον της.

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το story της στο Instagram σχετικά με την αεροπορική εταιρεία, η γνωστή influencer απολογείται ξανά δημόσια.

Ο φακός της εκπομπής Happy Day την εντόπισε στα παρασκήνια του Madwalk μαζί με την Έλενα Τσαγκρινού και επί τη ευκαιρία, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να τοποθετηθεί ξανά, τονίζοντας πως τα λεγόμενα της παρεξηγήθηκαν.

«Νομίζω πως ήταν μία παρεξήγηση το όλο θέμα. Δεν τοποθετήθηκα απόλυτα σωστά. Σε 15 δευτερόλεπτα δε μπορείς να πεις όλο το σκηνικό και πώς έχει γίνει. Για αυτό το λόγο έκανα και κάποια έξτρα story για να εξηγήσω καλύτερα τι συνέβη», δήλωσε η Ιωάννα Τούνη.

Οι νέες δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη για το σκηνικό στο αεροδρόμιο

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Ιωάννα Τούνη «τα έβαλε» με τους υπαλλήλους γνωστής αεροπορικής εταιρείας, επειδή της ζήτησαν να πληρώσει επιπλέον 40 ευρώ για το υπέρβαρο της αποσκευής της. Τότε εκείνη, εξαγριωμένη τους «πέταξε», όπως και είπε, 50 ευρώ και έφυγε.

Αφού λοιπόν, δέχτηκε την κατακραυγή του κόσμου για τον τρόπο με τον οποίο φέρθηκε στους υπαλλήλους, εξήγησε στο κοινό πως το πρόβλημά της δεν ήταν τα παραπάνω χρήματα, αλλά το γεγονός ότι η εταιρεία την «εξανάγκασε» στην ουσία να πληρώσει παραπάνω, αντί απλά να χωρίσει τα πράγματά της στις αποσκευές, όπως και ζήτησε.

Related posts

Αποκάλυψη φωτιά για Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει τελικά η πριγκίπισσα

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα