Αποστολία Ζώη αλά Σοφία Χατζηπαντελή: Η απόλυτη μεταμόρφωση της τραγουδίστριας και το viral βίντεο

Αποστολία Ζώη: Η τραγουδίστρια συμμετείχε στην παρωδία του GNTM

Η Σοφία Χατζηπαντελή είχε μια λέξη που χρησιμοποιούσε συχνά στο GNTM 5: «Unique». Αυτό έλεγε και ξανάλεγε. Μοναδική, για τους μη γνωρίζοντες αγγλικά. Αυτή η λέξη είναι αυτό που πιστεύει και για τον εαυτό της, αυτό που όντως είναι. Ή, μήπως, ήταν; Γιατί ο Διονύσης Ατζαράκης βρήκε-έφτιαξε τη σωσία της, την «Σοφία Χατζηπαντελή Νο2».

Ο γνωστός κωμικός κάνει κατά καιρούς σκετσάκια που είτε αντλούν έμπνευση από καθημερινά γεγονότα είτε από τηλεοπτικά προγράμματα. Το MasterChef, το The Bachelor, το Big Brother και το GNTM είναι αυτά που έχουμε δει να διακωμωδεί στο παρελθόν.

Με το τελευταίο είπε να κάνει και ένα part 2, γιατί η σύνθεση της κριτικής επιτροπής στην 5η σεζόν, αλλά και η κατάργηση του ηλικιακού ορίου, προσέφερε υλικό για να γράψει νέα κείμενα που έγιναν βίντεο με τη βοήθεια των Ηλία Φουντούλη, Νάντιας Μπουλέ, Ελένης Βουλγαράκη, Εβελίνας Νικόλιζα, της μαμάς του Ατζαράκη και της μεγάλης αποκάλυψης, της Αποστολίας Ζώη.

Στην τελευταία ανατέθηκε ο ρόλος της Σοφίας Χατζηπαντελή και αξίζουν τρομερά μπράβο πρώτα στο μακιγιάζ και hairstyle που την έκανε ολόιδια και μετά στην ίδια την Αποστολία που δούλεψε τον ρόλο της και είχε πολλά κοινά στοιχεία με την Σοφία Χατζηπαντέλη.

Δείτε το βίντεο από την εμφάνιση της Αποστολίας Ζώη

Related posts

Αποκάλυψη φωτιά για Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει τελικά η πριγκίπισσα

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα