Αποστόλης Τότσικας: Η ακαταμάχητη γοητεία, ο μυστικός γάμος, η διαφορά ηλικίας με τη γυναίκα του και τα δίδυμα παιδιά του

Αποστόλης Τότσικας: Όλα όσα δεν γνωρίζατε

Στις 10/01/1983 γεννήθηκε ο Έλληνας ηθοποιός Αποστόλης Τότσικας, ο οποίος αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τη συμμετοχή του στη δραματική σειρά του Mega “Μαζί σου”.

Είναι γιος του γνωστού ηθοποιού Γιάννη Τότσικα και κατάγεται από τη Νίκαια της Λάρισας.”Ο ίδιος έχει πει σχετικά: Στο σινεμά, όταν εγώ πρωτοξεκίνησα με τις “Νύφες”, ήμασταν εκατό άτομα συνεργείο και κόσμος περιφερειακός. Τώρα έχει αλλάξει αυτός ο αριθμός. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι πέφτει η ποιότητα της δουλειάς αναγκαστικά. Εξαρτάται από το τι σενάριο έχεις και πώς το δουλεύεις. Και στις ταινίες γίνονται τα πράγματα γρήγορα. Αλλά εγώ δεν αντιμετωπίζω το γρήγορο ως πρόχειρο, απλά προσπαθώ να προσαρμοστώ σε αυτή την πραγματικότητα. Το σινεμά είναι ένα είδος που εγώ το αγαπώ πάρα πολύ και πάντα μου λείπει όταν δεν το έχω.Υπήρχε πιο πολύ μεράκι παλιότερα. Ήταν ζήτημα ζωής και θανάτου η τέχνη, ρε παιδί μου, χωρίς να βάζω ταμπέλες στην τέχνη. Όλα είναι Τέχνη. Το θέμα είναι από ποια οπτική γωνία το βλέπεις”.

Ο Αποστόλης Τότσικας μετακόμισε με τους γονείς του και τον αδελφό του Θανάση  ( σ.σ.σκηνοθέτης) σε μικρή ηλικία στο Βόλο όπου και πέρασε τα παιδικά του χρόνια και φοίτησε μέχρι το Λύκειο. Μόλις τέλειωσε το σχολείο επέστρεψε στην Αθήνα, όπου και διαμένει. Εκεί φοίτησε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου από όπου αποφοίτησε το 2003.

Διαθέτει ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό και σήμερα παίζει στη σειρά “Έλα στη θέση μου”, στον Alpha.

“Δεν με ενδιέφερε το πώς είμαι και πώς θα βγω. Με ενδιέφερε να είμαι αυτό που έπρεπε: ούτε να είμαι παραπάνω από τον ρόλο, ούτε λιγότερο από τον ρόλο.
Από ’κει και πέρα, στην Ελλάδα προ κρίσης είχαν μπει πολλές ταμπέλες, οι οποίες τώρα, όπως βλέπεις, έχουν ισοπεδωθεί – και ευτυχώς που έχουν ισοπεδωθεί. Δεν μπορώ να ζητάω συγνώμη που έχω μια καλή εμφάνιση. Απέδειξα στους σκηνοθέτες και στους παραγωγούς ότι δεν με ενδιαφέρει αυτό το πράγμα. Με ενδιαφέρει τι ρόλος είναι αυτός που κάνω. Πάσχει; Έχει εμμονές; Έχει προβλήματα; Τι έχει; Αυτό με ενδιαφέρει, η ουσία του χαρακτήρα.” , έχει πει ο Αποστόλης Τότσικας.

Αποστόλης Τότσικας: Η ευτυχισμένη οικογένεια

Ο Αποστόλης Τότσικας και η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια (σ.σ. παντρεύτηκαν το 2014). Τα  δίδυμα παιδιά τους, Μιχαήλ – Άγγελος και Ειρήνη – Χρυσή, επισφράγισαν με τον καλύτερο τρόπο τον έρωτά τους και πλημμύρισε τις ζωές τους με ευτυχία.

Μένουν στους πρόποδες του Λυκαβηττού και ζουν την οικογενειακή τους ευτυχία όντας ο ένας για τον άλλο.«Ο έρωτας καθόρισε τη ζωή μου. Οι άνθρωποι που έχουμε δίπλα μας ορίζουν μερικές φορές και την πραγματικότητά μας.

Η Ρούλα μού άλλαξε όλο μου τον κόσμο προς το καλύτερο. Μου μετακίνησε τον εσωτερικό μου κόσμο και την αντίληψη στα πράγματα. Με βοήθησε πάρα πολύ. Είναι κι εκείνη στον χώρο και ξέρει πολλά. Είναι πάντα η πυξίδα μου σε οτιδήποτε κι αν κάνω. Είμαστε πολύ δεμένοι» έχει σημειώσει ο Αποστόλης Τότσικας στο BOVARY.

Related posts

Αποκάλυψη φωτιά για Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει τελικά η πριγκίπισσα

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα