Αποστολής Τότσικας: «Θεωρώ βλαχιά να σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας με τη γυναίκα μου»

Αποστολής Τότσικας: Οι δηλώσεις του γνωστού ηθοποιού για την διαφορά ηλικίας με την σύντροφο του

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο γνωστός ηθοποιός μίλησε αναλυτικά για τα όσα λέγονται σχετικά με την διαφορά ηλικίας που έχει από την σύντροφο του Ρούλα.

Ο Αποστόλης Τότσικας μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την οικογένειά του και απάντησε σε όσους σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας που έχει με τη σύζυγό του, Ρούλα Ρέβη.

«Ήθελα από πολύ μικρός να κάνω οικογένεια αλλά η Ρούλα είναι ο άνθρωπος στον οποίο δένεις το καράβι σου, ήταν το λιμάνι μου. Πριν γνωρίσω τη Ρούλα είχα το ένστικτο, τώρα έχω το ένστικτο και τη Ρούλα να με βοηθάνε. Ήταν καταλύτης στη ζωή μου. Βρεθήκαμε πρώτη φορά σε φωτογράφιση και μετά ξαναβρεθήκαμε δύο χρόνια μετά και γίναμε ζευγάρι.

Περισσότερες δηλώσεις από τον Αποστόλη Τότσικα: ” Οι αριθμοί δεν με όρισαν ποτέ, το θεωρώ γελοίο να συζητάς κάτι τέτοιο”

Το ότι σχολιάστηκε η διαφορά ηλικίας μας το θεωρώ τραγικό. Δεν ένιωσα κάτι. Οι αριθμοί δεν με όρισαν ποτέ, το θεωρώ γελοίο να συζητάς κάτι τέτοιο. Να στο πω και ωμά, το θεωρώ βλαχιά να ασχολείται κάποιος με τέτοια πράγματα εν έτη 2000 και βάλε».

Και πρόσθεσε: «Προσπαθώ να περνάω χρόνο με τα παιδιά για παιχνίδια και κάθε μέρα ξυπνάω στις 6:30 για να πάω τα παιδιά με το δικό  μου αυτοκίνητο στο σχολείο. Ο Άγγελος κάνει ό,τι τρέλα έχω κάνει κι εγώ, απλά εύχομαι να είναι τόσο τυχερός όσο ήμουν εγώ. Του έδειξα κάποια στιγμή ένα βιντεάκι παρκούρ κι έμπλεξα, του είπα “ξέχασέ το”. Ας κάνουν ό,τι θέλουν τα παιδιά μου αρκεί να είμαι κάπου από κάτω. Σαν την κόρη δεν υπάρχει».

Related posts

«Φύγε Μαρία, φύγε!»: Η Μαρία Αναστασοπούλου σηκώθηκε και έφυγε στον αέρα της τηλεόρασης, τι είπε ο Παπαδάκης

Δύσκολες στιγμές για τη Πάολα: Μεγάλη ανησυχία για την τραγουδίστρια, την χτύπησε ξαφνικά η αρρώστια

Την αγαπάει και αυτό φαίνεται: Ο Αποστόλης Τότσικας μιλάει για τη Ρούλα Ρέβη με τα πιο υπέροχα λόγια

Ρούλα Ρέβη: Η εξομολόγηση για τη δύσκολη εφηβεία, το σχολείο που παράτησε, η μητρότητα και η διαφορά ηλικίας με τον Αποστόλη Τότσικα

Η ηλικία δεν παίζει ρόλο: Οι 7 διάσημοι Έλληνες που ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν μεγαλύτερές τους

Μιχαήλ Άγγελος: Ο γιος του Αποστόλη Τότσικα και της Ρούλας Ρέβη μεγάλωσε και μοιάζει με τον πατέρα του σαν δύο σταγόνες νερό

Αποστόλης Τότσικας: Η ακαταμάχητη γοητεία, ο μυστικός γάμος, η διαφορά ηλικίας με τη γυναίκα του και τα δίδυμα παιδιά του

Ρούλα Ρέβη: Τα δύσκολα εφηβικά χρόνια, το σχολείο που παράτησε, γέννηση των παιδιών της και τα 8 χρόνια διαφοράς με τον Αποστόλη Τότσικα

Αποστόλης Τότσικας: «Θεωρώ βλαχιά να σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας με τη γυναίκα μου»