Αποστομωτική απάντηση: Μια 22χρονη ξεφτίλισε εργοδότη που της ζήτησε να δουλέψει για 280 ευρώ

Ιταλία: Το δημόσιο ξέσπασμα της 22χρονης για τις συνθήκες εργασίας

Πλήρες ωράριο και μόλις 280 ευρώ σίγουρα δεν πρέπει να αφεθεί έτσι, γι’ αυτό και η 22χρονη αποφάσισε να μην φοβηθεί και να μιλήσει ανοιχτά για τα όσα συμβαίνουν.

Η 22χρονη Φραντσέσκα από την Ιταλία έδωσε την απάντηση που -κατά πάσα πιθανότητα- εκφράζει τους πάντες, όταν της πρότειναν να δουλέψει πλήρες ωράριο έναντι… 280 ευρώ.

Η εν λόγω ιστορία έρχεται από την Ιταλία και έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες

Ο λόγος για την 22χρονη Φραντσέσκα από την Νάπολη. Της προτάθηκε πλήρης απασχόληση σε κατάστημα και της ζητήθηκε να εργάζεται 10 ώρες την ημέρα και το Σάββατο να έχει συνεχές ωράριο.

Τα χρήματα που θα της έδιναν ήταν 280 ευρώ το μήνα. Όταν η κοπέλα φυσικά αρνήθηκε την δουλειά, η ιδιοκτήτρια ανέφερε το κλασσικό επιχείρημα: «Τελικά οι σημερινοί νέοι δεν έχουν όρεξη για δουλειά».

Η απάντηση της Φραντσέσκα τα λέει όλα… «Δεν είναι έτσι, είστε εσείς που θέλετε να δουλέψουμε, κερδίζοντας μόλις 70 ευρώ την εβδομάδα. Δεν νομίζω ότι εσείς θα το κάνατε ποτέ, ούτε ότι θα στέλνατε τα παιδιά σας σε μια τέτοια δουλειά, διότι με το ποσό αυτό, δεν καλύπτεις ούτε τα βασικά σου έξοδα».

Η είδηση ξεπήδησε από το Tik Tok και αμέσως έγινε viral. Από την Πέμπτη προβάλλεται σε όλα τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης και γρήγορα στα αντίστοιχα του εξωτερικού.

Μάλιστα, τόσο στην Ιταλία, όσο και στον υπόλοιπο πλανήτη έχει ανοίξει μια συζήτηση αναφορικά με τις συνθήκες εργασίας των νέων και την επιβίωσή τους.

Related posts

«Δάκρυσε» το διαδίκτυο: Γαμπρός χορεύει με την με την παράλυτη μητέρα του που πάει από τη νόσο του κινητικού νευρώνα

Viral Λαρισαίος: Άνδρας παίζει μπουζούκι στα χιόνια με μια αρκούδα να τον… λιγουρεύεται

Από μικρός στα χωράφια: Ένας κτηνοτρόφος δυο ετών στην Κρήτη μαζεύει ελιές και αρμέγει πρόβατα

Άφησε το τιμόνι και έπιασε το τσιφτετέλι: O πιο γλεντζές Έλληνας οδηγός λεωφορείου κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Viral Κρητικοπούλες: Οι νεαρές χόρεψαν και τραγούδησαν έξω από το Grand Central Terminal

Αληθινή και βαθιά αγάπη: Mπορεί ο άντρας της να την εγκατέλειψε, αλλά εκείνη φροντίζει τον πρώην πεθερό της με μεγάλη αφοσίωση

«Αισθάνομαι σαν να ξεκινάνε οι χειμερινές μου διακοπές»: Viral με τις ατάκες του ένας μαθητής Λυκείου

Τη φώναξαν στο σχολείο γιατί η κόρη της χτύπησε έναν συμμαθητή της, η απάντησή της αποστόμωσε τους καθηγητές

«Προς τί η τόση μυστικοπάθεια?»: Η αποστομωτική απάντηση σε follower που ρώτησε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γιατί κρατάει κρυφή την εγκυμοσύνη