Αποστομωτική η πρώτη φωτογραφία της Αντελίνας Βαρθακούρη με μαγιό, μετά την τεράστια απώλεια κιλών

Αντελίνας Βαρθακούρη: Επί ένα χρόνο προσπαθούσε να χάσει βάρος

Τον τελευταίο καιρό η Αντελίνα Βαρθακούρη είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και φαίνεται πως είχε αφοσιωθεί στον εαυτό της και την οικογένεια της. Η επιστροφή της ωστόσο είναι κάτι παραπάνω από δυναμική…

Η Αντελίνα Βαρθακούρη μετά το τέλος της εκπομπής, όπου παρουσίαζε στον ΣΚΑΪ μαζί με τον σύζυγό της, Χάρη Βαρθακούρη έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα η Αντελίνα Βαρθακούρη, μετά την συμμετοχή της στο παιχνίδι «Globetrotters» και την παρουσίαση της εκπομπής «ΣουΚου Family», δεν είναι τόσο ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Αντελίνας Βαρθακούρη

Η παρουσιάστρια τον καιρό που απέχει από τα media, έχει προβεί σε ριζικές αλλαγές στην εμφάνισή της καθώς έγινε ξανά μελαχρινή. Επιπλέον η ίδια το μεσημέρι της Τετάρτης ανέβασε μία φωτογραφία της με μαγιό, όπου και βλέπουμε την αλλαγή στο σώμα της μετά την απώλεια κιλών. Η ίδια μάλιστα πρόσθεσε στη φωτογραφία μερικούς στίχους από ένα παλιό κομμάτι του Νίνο.

Ήδη από το προηγούμενο καλοκαίρι, η παρουσιάστρια είχε γνωστοποιήσει στους διαδικτυακούς της φίλους ότι ξεκίνησε διατροφή, με σκοπό να χάσει ορισμένα κιλά.

Related posts

Θρήνος στη χώρα μας: Νεκρή γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια

Ελένη Κόκοτα για Δημήτρη Κόκοτα πριν από λίγο και δακρύζουμε από χαρά

“Ο καρκiνоς του εντέρоυ είναι ύπouλος. Πpоσέξτε αuτά τα σnμάδια γιατί εγώ την πάτnσα”