Αποθέωση στο Twitter για την πρεμιέρα της δημοφιλούς σειράς του Alpha «Σασμός»

Σασμός: Αποθέωση στο Twitter για τη νέα σειρά του Alpha

Σασμός: Έκανε χαμό στην πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο

Σασμός: Η πρεμιέρα της εντυπωσιακής σειρά του Alpha, εντυπωσίασε τους πάντες στην πρεμιέρα της. Με διπλό επεισόδιο έκανε πρεμιέρα σήμερα το βράδυ ο “Σασμός”, η νέα δραματική σειρά του Alpha, που αποτελεί μία υπερπαραγωγή για το πώς ο έρωτας μπορεί να νικήσει τη βεντέτα. Οι τηλεθεατές ενθουσιάστηκαν με την πρεμιέρα του νέου σίριαλ, που αφορά τις κρητικές βεντέτες, και σχολίασαν θετικά το σενάριο, τη σκηνοθεσία, τις ερμηνείες των ηθοποιών, αλλά και την μουσική υπόκρουση. Μάλιστα, το #σασμός ήταν πρώτο trend στο twitter κατά τη διάρκεια προβολής της πρεμιέρας.

Η υπόθεση της σειράς:

Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Η μνήμη των νεκρών ζητά εκδίκηση. Οι λέξεις ποτέ δεν είχαν αρκετή δύναμη για να περιγράψουν τόσο ακραία συναισθήματα. Και κάπου εκεί δύο νέοι δοκιμάζοντας την αγάπη, έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους. Θα μπορούσε ο έρωτας να επιφέρει τη συμφιλίωση, τον πολυπόθητο “Σασμό”;

Η νέα σειρά του Alpha είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, το σενάριο υπογράφει ο Βασίλης Χ. Σπηλιόπουλου και σκηνοθετεί ο Κώστας Κωστόπουλος.

Ηθοποιοί: Ορφέας Αυγουστίδης, Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη, Τάσος Νούσιας, Μαρία Τσομπανάκη, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Δημήτρης Ήμελλος, Μιχάλης Αεράκης και πολλοί ακόμη..

Σασμός: Κρητική λέξη με σπουδαία έννοια. Είναι η συμφιλίωση των δύο αντιμαχόμενων για να μη συνεχιστεί η αιματηρή αναμέτρηση της βεντέτας. Το “φίλιωμα”. To “φτιάξιμο”. Το “σιάξιμο”. Το άτυπο εθιμοτυπικό τελετουργικό για το τέλος μιας βεντέτας.

Σασμός: Αποθέωση στο Twitter για τη νέα σειρά του Alpha

Τα σχόλια στο twitter που αποθεώνουν τη δημοφιλή σειρά

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν