Αποβολή του Γιώργου Κατσαούνη: Οι όροι που ισχύουν στο συμβόλαιο του Survivor

Γιώργος Κατσαούνης: Ο λόγος που αποβλήθηκε από τον διαγωνισμό

Την απόφαση να διώξουν από το παιχνίδι του Survivor τον Γιώργο Κατσαούνη αποφάσισε η παραγωγή καθώς υπάρχει αυστηρός όρος για την σωματική ακεραιότητα των συμπαικτών. Κάτι που ο Κατσαούνης με την επίθεση του στον Τάκη Καραγκούνια παραβίασε.

Η Μαρία Αντωνά στον αέρα του OPEN ανέφερε: «Από τη στιγμή που έγινε η πράξη και καταγράφηκε, ό,τι και να έλεγε μετά… Υπάρχει όρος στο συμβόλαιό τους πως οτιδήποτε απειλήσει την σωματική ακεραιότητα του διπλανού σου, λεκτικά ή με χειρονομία, έφυγες»!

Η ανακοίνωση για την αποβολή του Γιώργου Κατσαούνη από το Survivor

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού: «Γίναμε μάρτυρες ενός περιστατικού που μας θορύβησε, μας στενοχώρησε και το μελετήσαμε με πολλή προσοχή. Αφορά τον Γιώργο Κατσαούνη από την κόκκινη ομάδα, ο οποίος αργά το βράδυ κινήθηκε απειλητικά προς τον Τάκη Καραγκούνια. Μελετώντας προσεκτικά το βίντεο, εξετάσαμε κάθε ενέργεια κι όπως πολύ καλά γνωρίζετε όλοι σας, το Survivor είναι ένα παιχνίδι με κανόνες. Οι κανόνες είναι ξεκάθαροι. Αμέσως μετά το περιστατικό, η απόφασή μας ήταν να απομακρύνουμε τον Γιώργο από τους αγώνες και το Survivor, μέχρι να ληφθεί μια απόφαση.

Ξέρετε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι δοκιμάζει και τις σωματικές αντοχές αλλά και τη ψυχραιμία και την εναρμόνισή σας με τους κανόνες συμβίωσης. Καταλήξαμε σε μία απόφαση. Ο Γιώργος Κατσαούνης έχει παραβιάσει έναν από τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού κι αυτό έχει να κάνει με την ομαλή συμβίωση των παικτών. Η απόφαση της παραγωγής είναι να μη συνεχίσει στο Survivor και θα πρέπει να αποχωρήσει».

Related posts

Πανελλήνιος Θρήνος: Πέθανε πασίγνωστη, αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός

Με τρεμάμενη φωνή η Ματίνα Παγώνη: Αν είχε κάνει αυτό η Ντέμη Γεωργίου θα είχε σωθεί

Η Δανάη Μπάρκα πήγε στο πιο όμορφο μέρος και πόζαρε χαλαρή δείχνοντας τα καλλίγραμμα πόδια της