Αρχοντικό και πελώριο του σπίτι του Γιάννη Πάριου στην Αθήνα: Το τζάκι και το τεράστιο σαλόνι κλέβουν την παράσταση

Γιάννης Πάριος: Που ζει ο γνωστός τραγουδιστής

Αφού απόλαυσε τις επιτυχίες και την καριέρα του, έχει επιλέξει το ησυχαστήριο του και απολαμβάνει στιγμές με την οικογένεια του αλλά και μόνος του. Ο επιτυχημένος ερμηνευτής Γιάννης Πάριος που έχει υμνήσει τον έρωτα μέσα από τα τραγούδια του, τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα «φώτα» της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα ο μεγάλος καλλιτέχνης έχει επιλέξει να περνά στιγμές ξεκούρασης και ηρεμίας στον τόπο καταγωγής του στην Πάρο. Βέβαια, ο ίδιος διαθέτει κατοικία και στην Αθήνα, απ΄ όπου και πριν χρόνια είχαν διαρρεύσει φωτογραφίες από συναντήσεις του με καλλιτέχνες, με το πιάνο και τα μουσικά στοιχεία στο χώρο να τραβούν τα βλέμματα.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Γιάννη Πάριο

Ο αγαπημένος τραγουδιστής που έχει ερμηνεύσει περισσότερα από 600 τραγούδια, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στον χώρο του τραγουδιού το 1969 και έκτοτε έχει συνεργαστεί με πολλούς συνθέτες και τραγουδιστές.

Γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου 1946, στην Πάρο και έχει κάνει δύο γάμους. Την πρώτη φορά με τη Ντίνα Μαρκοπούλου, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, τους Χάρη και Θανάση Βαρθακούρη, ενώ από τον δεύτερο γάμο του με την Σοφία Αλιμπέρτη, απέκτησε επίσης δύο γιους, τους Μιχαήλ-Άγγελο και Νικόλα.

Πέρα από την επιτυχημένη επαγγελματική του πορεία, ο καλλιτέχνης έχει έντονη κοινωνική ευαισθησία και μάλιστα, τον Ιανουάριο 2021, την περίοδο που το υγειονομικό σύστημα της χώρας αντιμετώπιζε προβλήματα λόγω της πανδημίας, προχώρησε στη δωρεά δύο κλινών ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Μεταξά του Πειραιά.

Που μένει τον περισσότερο καιρό ο Γιάννης Πάριος

Τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης Πάριος έχει επιλέξει να μένει μόνιμα στην Πάρο, όπου και μένει επίσης και η πρώην σύζυγός του, Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο νησί.

Ο γιος του, Μιχαήλ, ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία σε μια από τις επισκέψεις του στο νησί των Κυκλάδων μοιράστηκε μία φωτογραφία στα social media από τη θέα της τεράστιας βεράντας του σπιτιού με φόντο το απέραντο γαλάζιο.

Related posts

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα

Αποκάλυψη φωτιά για Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει τελικά η πριγκίπισσα