Άριελ Κωνσταντινίδη: Το κορίτσι που λάτρεψε η Βουγιουκλάκη είναι σήμερα μια γοητευτική γυναίκα 46 ετών και μας δείχνει τα δίδυμα της

Άριελ Κωνσταντινίδη: Η συνέντευξη της πανέμορφης ηθοποιού

Η Άριελ Κωνσταντινίδη πέρα από ηθοποιός είναι και το πανέμορφο κοριτσάκι που βρέθηκε δίπλα στην Αλίκη την δεκαετία του ’80. Η αγαπημένη ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Hello» και μας έδειξε και τα δίδυμα παιδιά της.

Η Ελληνίδα ηθοποιός μίλησε στο γνωστό περιοδικό, όπου μεταξύ άλλων  δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αναλυτικότερα:

Τι είπε για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Άριελ Κωνσταντινίδη

«Από τη μια έχουμε δημιουργήσει μόνοι μας ένα Big Brother στη ζωή μας με τα social media. Προβάλλουμε διαρκώς πολύ προσωπικά μας δεδομένα που στην τελική δεν αφορούν κανέναν. Αρκετοί μάλιστα από το χώρο μου το εκμεταλλεύονται για να στήσουν καριέρες ή, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, για να ικανοποιήσουν το ναρκισσισμό τους, αλλά από την άλλη οι ίδιοι που ανεβάζουν τα παιδιά τους στα social media λειτουργούν με υποκρισία, αφού υποστηρίζουν ότι δεν φωτογραφίζονται επίσημα με τα παιδιά τους και βάζουν πίξελ σε φωτογραφίες τους στα περιοδικά».

Άριελ Κωνσταντινίδη: Οι φωτογραφίες με τα παιδιά της

Related posts

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον