Άρης Σερβετάλης – Έφη Μπίρμπα: Η σπάνια συνέντευξη, η γνωριμία, οι δυσκολίες και η πίστη στον Θεό

Άρης Σερβετάλης – Έφη Μπίρμπα: Η σπάνια συνέντευξη του ζευγαριού

Το διάσημο ζευγάρι, παραχώρησε μια σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή Κυψέλη. Οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί αν και προτιμούν να μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με αφορμή την νέα θεατρική παράσταση «Το όνειρο ενός γελοίου» του Ντοστογιέφσκι, μιλούν για το έργο στο οποίο πρωταγωνιστούν αλλά και για άγνωστες πτυχές της ζωής τους.

Γνωριστήκαμε σε ένα καφέ που δούλευε η Έφη. Μπαίνοντας μέσα συνέβη αυτό που λες «ζαυλαμάς» και για τους δύο, είπε αρχικά ο Άρης Σερβετάλης.

Σχετικά με τις δύσκολες στιγμές στη ζωή τους, αλλά και τη σχέση τους με τον Θεό, η Έφη Μπίρμπα ανέφερε: «Η μεγάλη μου προίκα είναι ο θάνατος του πατέρα μου όταν ήμουν 16 ετών. Το γεγονός αυτό πυροδότησε κάποια ερωτήματα που στη συνέχεια απαντήθηκαν όταν βρέθηκα κάποια στιγμή στη ζωή μου σε ένα μεγάλο ναδίρ. Γνωριστήκαμε  με τον πνευματικό μου ο οποίος είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής μου. Επαναπροσδιορίστηκαν τα πάντα».

Ο Άρης Σερβετάλης και η Έφη Μπίρμπα για την γνωριμία και την σχέση τους

«Και σε εμένα κάπως αντίστοιχα έγιναν τα πράγματα. Εγώ από μία καταστροφική εσ ωστρέφεια πέρασα σε μια καταστροφική εξωστρέφεια και εφηβεία δύσκολη. Εκεί συναντηθήκαμε με την Έφη και μέσω της Έφης γνώρισα τον πνευματικό μας. Νομίζω μέσα από τον πνευματικό μου έγινε μια ολική επαναφορά νοηματοδοτήθηκε η καθημερινότητά μου, ποιος είμαι, τι κάνω, όλα», πρόσθεσε ο Άρης Σερβετάλης.

Αναφερόμενοι στις εντάσεις που αντιμετωπίζουν στη σχέση τους και στην καθημερινότητά τους, οι δύο ηθοποιοί σημείωσαν: «Όλη η καθημερινότητα είναι ένας αγώνας, περνάς δύσκολες στιγμές και περνάς και όμορφες στιγμές. Σε ένα αγώνισμα δεν είναι όλα όμορφα, περνάς την επίπονη διαδικασία της προπόνησης, υπάρχει η ήττα, δεν είναι καλά τα αποτελέσματα, τραυματισμοί, αλλά έρχονται και τα στεφάνια».

Κλείνοντας ο Άρης Σερβετάλης απάντησε και για τον ντόρο που προκλήθηκε όταν αποφάσισε να αποχωρήσει από την παράσταση Ρινόκερός: «Συζητήσαμε με την Έφη την απόφασή μου να αποχωρήσω από την παράσταση Ρινόκερος και είχαμε πάρει μια κοινή πορεία σε αυτό. Η απόφαση δεν ήταν για αν δημιουργηθεί ντόρος. Όλοι γνωρίζανε τις απόψεις μου οπότε από εκεί και πέρα θεωρώ ότι τα πράγματα αλλοιώθηκαν δεν τοποθετήθηκαν σωστά».

Related posts

Ο Τάσος Χαλκιάς για πρώτη φορά εξομολογείται: «Είχαμε σχέση μίσους, έδερνε τα παιδιά κι εμένα ιδιαιτέρως»

Η πιο δύσκολη σκηνή του Maestro: «Καθόμουν σε μια γωνιά και έκλαιγα ασταμάτητα»

Χρυσούλα Διαβάτη: «Υποστηρίζω θρησκεία, πατρίδα, οικογένεια. Οι νέοι οφείλουν να μάθουν καλά την Ελλάδα και να υποστηρίζουν τον τόπο τους»

Η κατάθεση ψυχής της Αγγελικής Λάμπρη: “Είχα παγώσει, ήμουν σε κατάσταση σοκ. Ήθελα να το βγάλω από μέσα μου”

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Ο χωρισμός και η επανασύνδεση με τη μητέρα της κόρης του, το τροχαίο, η παράλυση και οι καταγγελίες στο θέατρο

Μάθημα ανθρωπιάς: Μαθητές πλήρωσαν κρυφά εισιτήριο θεάτρου σε συμμαθητή τους που δεν είχε τα χρήματα

Ανανεωμένη και σκέτη κούκλα: Η Παναγιώτα Βλαντή έκανε τη αλλαγή και θύμισε ξανά τη “Σιλβή” από τα “Μεσάνυχτα”

Χαμογελά ξανά η Μαρί Κωνσταντάτου: «Eίμαι πολύ καλά στη ζωή μου αυτή την περίοδο»

Άρης Σερβετάλης: «Αυτό με άγγιξε στον Άγιο Νεκτάριο- Μου εμφανίσθηκε»