Άρης Σερβετάλης: «Ξεκίνησα να πιστεύω σε δύσκολη στιγμή. Ο Θεός είναι συνοδοιπόρος στον πόνο»

by Τόνια Τζαφέρη

Άρης Σερβετάλης: Ο Θεός είναι συνοδοιπόρος στον πόνο»

Άρης Σερβετάλης: Τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε μέσα από το υποκριτικό του ταλέντο και τους ρόλους του. Ακόμη άλλωστε πολλοί τον θυμούνται ως τον Λάζαρο από το «Είσαι το ταίρι μου».

Σήμερα ο ηθοποιός είναι εντελώς διαφορετικός από τότε και ακολουθήσει ένα ξεχωριστό μονοπάτι. Αυτό της ασκητικής και του Θεού.

Άρης Σερβετάλης: Ο Θεός είναι συνοδοιπόρος στον πόνο»

Ο ίδιος πιστεύει πολύ στα θεία, ειδικά μετά από μία τρομερά δύσκολη συγκυρία που συνάντησε στη ζωή του. «Ξεκίνησα να πιστεύω σε μία πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Και συνήθως πολλοί λένε ότι συμβαίνει τότε γιατί θέλεις να πιαστείς από κάπου.

Στον πόνο πιστεύω ότι είναι συνοδοιπόρος ο Θεός, έρχεται και σου παρουσιάζεται, υπάρχει εκεί».

«Πιο μικρός είχα ασχοληθεί και με ανατολικές θεωρήσεις των πραγμάτων αλλά δεν ανακουφίστηκα μέσα σε αυτό. Όταν συνέβη αυτό ήμουν εντελώς μηδενιστής, τα είχα μηδενίσει όλα. Όταν συνέβη αυτή η αποκάλυψη και αυτό που αισθάνθηκα μπήκα σε μία διαδικασία να γνωρίσω έναν ιερομόναχο, να εξομολογούμαι».

Άρης Σερβετάλης: Ο Θεός είναι συνοδοιπόρος στον πόνο»

Πώς σχολίασε το γεγονός ότι ακόμη βλέπουν σ΄ εκείνον τον iconic ρόλο του «Λάζαρου»;

Ο Άρης Σερβετάλης απάντησε: «Υπάρχει ακόμα αυτή η ανταπόκριση. Ο κόσμος κάνει σχόλια “να, ο Λάζαρος ο σαυράκιας. Είναι πολύ ωραίο, γιατί ήταν ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας, εγώ τότε περίπου έτσι ήμουν».

Για το αν είναι ανοιχτός να επιστρέψει ξανά στην τηλεόραση απάντησε πως αν προκύψει μία ενδιαφέρουσα πρόταση θα πει το «ναι» με χαρά.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα