«Άρωμα» Ελλάδας για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: Με Κωνσταντίνο Αργυρό και Διονύση Σχοινά η Greek Night στο Μιλγουόκι

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η Greek Night προς τιμήν του Greek Freak

Το χθεσινό παιχνίδι των Μπακς στο Μιλγουόκι ήταν αφιερωμένο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και στην Ελλάδα. Η ομάδα του Γιάννη επικράτησε με 126-113 των Σακραμέντο Κινγκς και στο ημίχρονο του αγώνα, επικράτησε έντονα το στοιχείο της Ελλάδας.

Μια ημέρα μετά τα γενέθλια του Γιάννη Αντετοκούνμπο η ομάδα του διοργάνωσε την καθιερωμένη Greek Night προς τιμήν του Greek Freak και της χώρας μας.

Έτσι στο ημίχρονο του αγώνα στο Μιλγουόκι, στο κέντρο του γηπέδου βρέθηκαν τσολιάδες, Αμαλίες και βρακοφόροι οι οποίοι χόρεψαν στους ρυθμούς του «Ελεύθερος» του Κωνσταντίνου Αργυρού και του «Εδώ στη δουλειά» του Διονύση Σχοινά.

«Ελλάδαρα είσαι παντού» σχολίασε ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε ανάρτησή του στο Instagram αναδημοσιεύοντας το βίντεο από ό,τι συνέβη στο Μιλγουόκι.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Σπάει ακόμα ένα ρεκόρ ο Greek Freak

Για την ιστορία ο αγώνας με τους Μάτζικ έδωσε την ευκαιρία στον Γιάννη Αντετοκούνμπο να «γράψει» άλλο ένα προσωπικό ρεκόρ καθώς ισοφάρισε την επίδοση του Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ με 8 συνεχόμενα παιχνίδια στα οποία έχει σκοράρει πάνω από 30 πόντους.

Related posts

«Βóμβα» για τον Δημήτρη Παπανώτα – Τέλος με εντολή Κασσελάκη

Προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου: Δίδυμοι, Παρθένοι και 2 ακόμη ζώδια θα έχουν μια δύσκολη μέρα

Επίσημο τέλος για τον Πρίγκιπα Χάρι – Πήρε την μεγάλη απόφαση