Άρον Ράλστον: Ο πεζοπόρος που έκοψε μόνος του το χέρι του, όταν πλακώθηκε κάτω από ένα βράχο – Η ιστορία του έγινε ταινία

127 ώρες: Η συγκλονιστική υπόθεση της ταινίας του 2010

Η ταινία 127 ώρες, προβλήθηκε το 2010, και σχετίζονταν με τη ζωή του Άρον Ράλστον. Πρόκειται για έναν πεζοπόρο, που αναγκάστηκε να κόψει το ίδιο του το χέρι. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από τον απεγκλωβισμό του από ένα βράχο, ο οποίος είχε πλακώσει, το χέρι του.

Ο ίδιος είχε παγιδευτεί σε φαράγγι της Γιοούτα τον 2003 στο οποίο έπεσε μέσα, επειδή γλίστρησε. Ένας βράχος έπεσε πάνω στο δεξί χέρι του. Ο Άρον Ράλστον δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με κανέναν, όσο και αν προσπάθησε γι’ αυτό.

Μετά τις τρεις πρώτες ημέρες, τα εφόδιά του τελείωσαν. Μετά και την πέμπτη μέρα, χωρίς να έχει άλλη επιλογή, έκοψε το χέρι του με ένα σουγιά από τον αγκώνα και κάτω.

Μάλιστα, είχε δηλώσει για το συγκεκριμένο γεγονός «Όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο καταλαβαίνεις πόσο πολύ θέλεις να ζήσεις. Δεν έριξα ούτε ένα δάκρυ, δεν φώναξα ούτε μια φορά. Όταν έκοψα το τελευταίο κομμάτι σάρκας ήμουν πλέον ελεύθερος».

Ο Φράνκο με τον Ντάνι Μπόιλ παρακολούθησαν το βίντεο από τα καθημερινά βασανιστήρια του Άρον Ράλστον στη Γιούτα. Η ταινία, 127 ώρες, προτάθηκε για έξι όσκαρ. Πρόκειται για μία δραματική ταινία,, η οποία προβάλει μία πέρα για πέρα αληθινή ιστορία.

Το τρέιλερ της ταινίας

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ