Αρραβωνιασμένη η “26χρονη” Αθηνά New York από το «The Bachelor»: Αποκαλύψεις που εκθέτουν τον Alpha

The Bachelor: Αρραβωνιασμένη η "26χρονη" Αθηνά New York

The Bachelor: Η πολυσυζητημένη παίκτρια Αθηνά New York, φαίνεται να είναι αρραβωνιασμένη

The Bachelor: Αποκαλύψεις και στοιχεία, που έχουν προκαλέσει ποίκιλες συζητήσεις, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso, η πολυσυζητημένη παίκτρια Αθηνά New York, φαίνεται να είναι αρραβωνιασμένη. Η Αθηνά από τη Νέα Υόρκη, ξεχώρισε ήδη από το πρώτο επεισόδιο με τη συμπεριφορά και τις ατάκες της, με το Twitter να την «περιποιείται» για την απόφασή της να δηλώσει 26 ετών.

Οι εν λόγω αποκαλύψεις όπως είναι σαφές, εκθέτουν ανεπανόρθωτα την παραγωγή του «The Bachelor» και τον «ALPHA».

The Bachelor: Αρραβωνιασμένη η "26χρονη" Αθηνά New York

Εκτεθειμένη η παραγωγή του Alpha μετά τις αποκαλύψεις για την παίκτρια

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, η οποία επικαλείται πηγές από τις ΗΠΑ, η ξανθιά παίκτρια δεν είναι 26 ετών, αλλά 31. Μάλιστα, δεν είναι καν single, για να δικαιολογείται η παρουσία της στο ριάλιτι του ALPHA. Συγκεκριμένα, είναι αρραβωνιασμένη από τον περασμένο Απρίλιο με άνδρα ονόματι Νίκος. Οι δυο τους να ζουν μαζί στη Νέα Υόρκη.

Όπως αναφέρεται, μάλιστα, ο γάμος τους πήρε αναβολή (!) για να μπορέσει η Αθηνά να συμμετάσχει στον νέο κύκλο του ριάλιτι του ALPHA. Να σημειωθεί, πως στον λογαριασμό της στο instagram υπάρχουν κοινά στιγμιότυπα των δυο τους. Μάλιστα, η ίδια να έχει αναρτήσει και το δαχτυλίδι του αρραβώνα τους.

Άραγε θα υπάρξει απάντηση από πλευράς ALPHA;

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα