«Ας μείνουν μίζερα να φαρμακώνονται»: Η οργισμένη απάντηση Μπακογιάννη για την εκδήλωση με το Σάκη Ρουβά

Κώστας Μπακογιάννης: Πήρε θέση για όσα ειπώθηκαν για την συναυλία

Σάλος είχε ξεσπάσει μόλις έγινε γνωστό το ποσό που θα λάβει ο Σάκης Ρουβάς προκειμένου να τραγουδήσει σε συναυλία στο Σύνταγμα για 17 λεπτά. Τα αρνητικά σχόλια ήταν εκατοντάδες και πολλοί ήταν εκείνοι που στράφηκαν εναντίον τόσο του ίδιου του τραγουδιστή όσο και του δημάρχου Αθηναίων. Τι δική του απάντηση όμως έδωσε και ο δήμαρχος, Κώστας Μπακογιάννης:

Με οργή απάντησε στις επικρίσεις για την κεκλεισμένων των θυρών συναυλία με τον Σάκη Ρουβά που θα κοστίσει 211.000 ευρώ για 17 λεπτά σε ανάρτησή του ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

“Με την πανδημία ο κόσμος έχει ακόμη περισσότερη ανάγκη για λίγο χαμόγελο στην αλλαγή του χρόνου”, Κώστας Μπακογιάννης

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Οι διαμαρτυρίες για τον στολισμό της Αθήνας και το κόστος της Πρωτοχρονιάτικης γιορτής είναι κάτι σαν τα κάλαντα. Έθιμο των ημερών. Κάθε χρόνο τα ίδια. Σε κριτική δεν αντέχουν. Απάντηση άλλη δεν αξίζουν. Άλλωστε η Τεχνόπολη τα είπε όλα, το κόστος δεν απέχει από όλα τα προηγούμενα χρόνια. Είναι το άχαρο μέρος του σκηνικού. Μακάρι να πετύχει η γιορτή γιατί με την πανδημία ο κόσμος έχει ακόμη περισσότερη ανάγκη για λίγο χαμόγελο στην αλλαγή του χρόνου. Κι ας μείνουν μίζερα κι ανούσια κάποιοι να φαρμακώνονται από τα λόγια τους. Χρόνια πολλά σε όλους. Φυσικά και σε εκείνους. Όλες οι μπάλες στολίζουν το δέντρο…. Καλά Χριστούγεννα!»

Related posts

Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok