Άσχημα νέα για τον Μπρους Γουίλις – Προετοιμάζονται όλοι για το στερνό αντίο

by Newsroom i-diakopes.gr
Άσχημα νέα για τον Μπρους Γουίλις – Προετοιμάζονται όλοι για το στερνό αντίο

Άσχημα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Μπρους Γουίλις, ο οποίος πάσχει από μια σπάνια μορφή άνοιας. Η είδηση έγινε γνωστή το 2022 και από τις πρώτες που έσπευσαν να σταθούν στο πλευρό του ήταν η πρώτη του σύζυγος, Ντέμι Μουρ. Το άλλοτε ζευγάρι στη ζωή, παρά το διαζύγιο και τους μετέπειτα γάμους τους, κρατά μια πολύ καλή και στενή σχέση.

Άσχημα νέα για τον Μπρους Γουίλις – Προετοιμάζονται όλοι για το στερνό αντίο

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, σχεδόν 26 χρόνια μετά τον χωρισμό τους, η πρώτη σύζυγος του πρωταγωνιστή του «Die Hard», Ντέμι Μουρ, αναλογίζεται το κοινό τους παρελθόν, καθώς η ίδια αλλά και η νυν σύζυγός του, Έμα Χέμινγκ, και συγχρόνως τα παιδιά του, προετοιμάζονται να του πουν το τελευταίο αντίο. Ο 69χρονος ηθοποιός έχει χάσει την ικανότητά του να επικοινωνεί και να αναγνωρίζει τους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένης της 61χρονης Μουρ, όπως επιβεβαίωσε μια πηγή στο περιοδικό «In Touch».

Ωστόσο, η επιβάρυνση της υγείας του συνοδεύτηκε από μια απροσδόκητη διαπίστωση για την ίδια.

«Βλέποντάς τον να δίνει τους αγώνες του έδειξε στην Ντέμι πώς να είναι η ίδια μαχήτρια. Είναι τόσο γλυκόπικρο, αλλά και εμπνευσμένο», ανέφερε η πηγή. «Θαυμάζει τόσο πολύ τον Μπρους και προετοιμάζεται για τον συναισθηματικό αποχαιρετισμό τους».

Η Μουρ νοσταλγεί επίσης το πώς ο Γουίλις «άφησε τις κόρες τους να είναι αυτές που ήθελαν να είναι» και πώς ήθελε πάντα η Ντέμι να συνειδητοποιήσει ότι «η ομορφιά και η αυτοπεποίθηση έρχονται από μέσα», καθώς η ίδια αντιμετώπιζε διατροφικές διαταραχές και διαχειριζόταν παιδικά τραύματα.

Ωστόσο, παρά τα όσα καλά θυμάται από το παρελθόν για τον πρώην σύζυγό της, η ηθοποιός δεν «ωραιοποιεί» το παρελθόν τους, καθώς δεν ήταν πάντα εύκολο…

Στα απομνημονεύματά της το 2019, η Μουρ είχε αναφέρει ότι ο Γουίλις ήταν δυσαρεστημένος με την απόφασή της να εργαστεί, όταν τα παιδιά τους ήταν μικρά. Είπε, επίσης, ότι ήταν ένας άντρας που ήταν περισσότερο αφοσιωμένος στο να είναι μπαμπάς παρά σύζυγος κατά τη διάρκεια του 13ετούς γάμου τους.

Αυτές οι αναμνήσεις εξακολουθούν να ισχύουν, σύμφωνα με την πηγή, αλλά θαυμάζει επίσης το πώς σφυρηλάτησαν μια βαθιά και διαρκή φιλία, που τους έκανε, όπως έχει πει, πιο συνδεδεμένους από ό,τι ήταν πριν από το διαζύγιο.

Ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα για τον Μπρους Γουίλις: «Δεν ξέρουν πόσος χρόνος του απομένει, η οικογένεια είναι μαζί του συνέχεια»

Όπως έχει ανακοινώσει η ίδια η οικογένεια, ο Μπρους Γουίλις, πάσχει από μετωποκροταφική άνοια από τον Μάρτιο του 2022.

Η οικογένειά του είναι πάντα δίπλα του, ενώ σχεδόν ένα χρόνο μετά, τον Φεβρουάριο του 2023, αποκάλυψαν ότι δυστυχώς η κατάστασή του επιδεινώθηκε.

Προτεινόμενα