Άση Μπήλιου: Μεγάλη ανατροπή για Διδύμους και άλλα 3 ζώδια – Ο Κρόνος φέρνει δυσάρεστα νέα και σύγχυση

by Εύα Ζαχαριάδη
Άση Μπήλιου: Μεγάλη ανατροπή για Διδύμους και άλλα 3 ζώδια – Ο Κρόνος φέρνει δυσάρεστα νέα και σύγχυση

Άση Μπήλιου: Οι προβλέψεις για τα ζώδια από 12/03-19/03

Η Άση Μπήλιου μας προειδοποιεί για την είσοδο του Κρόνου στους ιχθυές και κάνει τις αστρολογίκες της προβλέψει για την εβδομάδα που διανύουμε. Μια δύσκολη εβδομάδα έρχεται που θα είναι γεμάτη σύγχυση για 4 ζώδια.

Η νέα εβδομάδα του Μαρτίου φέρει την υπογραφή του Ποσειδώνα σχεδόν σε όλες τις μέρες της, καθώς Ήλιος, Ερμής και Άρης θα σχηματίσουν όψεις με τον Ποσειδώνα, αλλά και μεταξύ τους. Στις 15/03/2023 θα σχηματιστεί για τρίτη και τελευταία φορά το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα. Η ίδια όψη είχε σχηματιστεί πάλι τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο του 2022. Στις 15/03/2023 είναι η καταληκτική όψη των δυο πλανητών, η οποία θα επηρεάζει όλη σχεδόν την εβδομάδα. Η σύνοδος του Ήλιου και του Ερμή με τον Ποσειδώνα στις 16/03/2023 ενισχύει τη διαίσθηση, την ευαισθησία, αλλά μπορεί να δημιουργεί σύγχυση, φοβίες ή παραλογισμούς, ψευδείς ειδήσεις και παρασκηνιακές ενέργειες. Μια μέρα που η αλήθεια δύσκολα ανιχνεύεται. Ο Ποσειδώνας στην αστρολογία δείχνει μεγαλύτερη σύγχυση και ένα ομιχλώδες τοπίο στο οποίο είναι δύσκολο να διακρίνεις τι γίνεται μακριά από τη μύτη σου. Αυτή η αίσθηση σύγχυσης, αλλά ταυτόχρονα και ανησυχίας, για το μέλλον θα είναι διάχυτη. Αντί όμως να αγχωνόμαστε τι θα γίνει μετά από ένα μήνα ή γενικότερα στη ζωή μας, καλύτερα να εστιαστούμε στο τώρα και τι μπορούμε να κάνουμε στην καθημερινότητα μας που θα μας δώσει έστω κάποια αίσθηση δημιουργικότητας και χαράς. Μην ψάξετε απαντήσεις έξω από τον εαυτό σας αυτή την εβδομάδα. Ψάξτε μέσα σας να βρείτε τι σας εμπνέει. Ο Ποσειδώνας πολλές φορές αποκαλύπτει κιόλας. Πιθανώς δηλαδή να ανακαλύψετε πράγματα για ανθρώπους που σας διέφευγαν το προηγούμενο διάστημα. Ίσως ανακαλύψετε ότι εμπιστεύεστε λάθος άτομα ή είχατε μια διαστρεβλωμένη εικόνα στο μυαλό σας για κάποιους άλλους. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ποσειδώνας συνδέεται και με αποκαλύψεις σκανδάλων κι ως φαίνεται στην επικαιρότητα δεν θα λείψουν και τέτοιου είδους ειδήσεις. Από την άλλη, ο Ποσειδώνας σχετίζεται και με το υγρό στοιχείο. Είναι πιθανόν λοιπόν να δούμε διάφορα αξιοπερίεργα σε σχέση με τη θάλασσα, τους ωκεανούς και γενικότερο το υγρό στοιχείο στον πλανήτη μας. Την ίδια μέρα, στις 16/03/2023 το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι όψεις δράσης από τη μια, αλλά και έκφρασης θυμού από την άλλη. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε παιχνίδια εξουσίας, προσέξτε σε ποιον εξαπολύετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και ποιοι είναι αποδέκτες του θυμού σας. Λίγη γείωση πάντα βοηθά να μην χάνουμε τον στόχο! Σε αυτή την εβδομάδα χάους, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της διακυβέρνησης της, τον Ταύρο, στις 17/03/2023 θα βοηθήσει κάπως να χαλαρώσουμε από τη μεγάλη ένταση τις επόμενες μέρες και μέχρι τις 11/04/2023 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο θα φέρει τα θέματα των οικονομικών στο προσκήνιο. Την Κυριακή 19/03/2023 ο Ερμής προχωρά στον Κριό κάνοντας μας πιο ανυπόμονους στις συζητήσεις, αλλά και πιο πρόθυμους να παθιαστούμε με τις ιδέες μας. Νέες φιλίες και φλερτ μπορεί να αρχίσουν να ανθίζουν από δω και κάτω και μέχρι τις 03/04. Όπως και να έχει, το σύνθημα της εβδομάδας που μοιάζει πραγματικά με τοπίο στην ομίχλη είναι… γερά τα πόδια μας στη γη και το βλέμμα στον ουρανό!

Άση Μπήλιου: Μεγάλη ανατροπή για Διδύμους και άλλα 3 ζώδια – Ο Κρόνος φέρνει δυσάρεστα νέα και σύγχυση

Οι προβλέψεις των ζωδίων από την Άση Μπήλιου

Ο Άρης στο μακρύ ταξίδι του στο ζώδιο σας, που ξεκίνησε από τις 20/08/2022 και θα διαρκέσει μέχρι τις 25/03/2023, θα συναντήσει για τελευταία φορά αυτή την εβδομάδα σε όψη τετραγώνου τον Ποσειδώνα στις 15/03. Φυσικά η επιρροή θα είναι έντονη και τις προηγούμενες ημέρες. Εκεί λοιπόν που μπορεί να είχατε πάρει τα πάνω σας και νιώθατε ότι τα πράγματα έχουν πλέον μια ροή και σας δίνουν μια αίσθηση ασφάλειας και αναφέρομαι κυρίως στα επαγγελματικά, κάτι γίνεται και ξαναγυρίζετε στη σύγχυση και την ανασφάλεια έστω και παροδικά. Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις και αποφάσεις για τη δουλειά και την πορεία της καριέρας σας. Μην εμπιστεύεστε ανθρώπους που δεν ξέρετε τι συμφέροντα μπορεί να έχουν και τι κρύβεται πίσω από τη συμπεριφορά τους. Εννοείται όποια πρόταση σας γίνει αυτές τις μέρες, ειδικά αν σας ακούγεται πολλά υποσχόμενη, πρέπει να τη βλέπετε κάπως πιο καχύποπτα. Με τόσες Ποσειδώνιες όψεις, εκτός του Άρη, αφού έχουμε ταυτόχρονα τις συνόδους Ήλιου και Ερμή με τον Ποσειδώνα στις 16/03, το να είστε προσγειωμένοι είναι το πιο βασικό συστατικό επιτυχίας αγαπητοί μου Δίδυμοι, για να μην παρασυρθείτε από κάτι που φαίνεται πολύ διαφορετικό από αυτό που είναι. Ο Ποσειδώνας δημιουργεί πάντα ένα πλαίσιο σύγχυσης, γι’ αυτό κρίσιμες αποφάσεις για την πορεία της δουλειάς σας ή νέα ξεκινήματα καλύτερα να τα αφήσετε από την επόμενη εβδομάδα και μετά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να τα σχεδιάσετε, να τα επιμεληθείτε, να τα συζητήσετε. Άλλωστε με τον Άρη στο ζώδιο σας ποιος σας κρατάει από τη δράση. Αν είστε σε μια δουλειά που μπορεί να νιώθετε ότι δεν σας εκτιμούν αρκετά, ότι ίσως δεν υπάρχει μέλλον όπως θα το θέλατε εσείς οι ίδιοι, ότι δεν εξελίσσεστε όπως είναι το αίτημα της ανήσυχης ψυχής σας, κοιτάξτε πώς θα μπορούσατε να αλλάξετε την κατάσταση, αλλά μην κόβετε γέφυρες με θυμό, πικρία και παράπονα. Εκφράστε τις αμφιβολίες σας, δείτε αν μπορεί να βελτιωθεί μια κατάσταση, μιλήστε για το δικό σας όραμα, κι αν πραγματικά νιώθετε ότι είστε σε τέλμα τότε πείτε το «τέλος». Αν είστε στο ψάξιμο μιας νέας δουλειάς, δεν είναι κακή ιδέα να απευθυνθείτε σε πρόσωπα με τα οποία είχατε δουλέψει ξανά στο παρελθόν και να τους επισημάνετε το ενδιαφέρον σας. Με τόση