Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Όταν ο Χρήστος Δάντης μπήκε στη ζωή μου, είχε πολλά ανοιχτά μέτωπα»

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η αποκαλυπτική συνέντευξη για την σχέση της με τον Χρήστο Δάντη

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Χρήστο Δάντη αλλά και για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης, Survivor. Η ίδια δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για όλα, στην εκπομπή «Όλα Γκουντ», ακόμα και για τα σκαμπανεβάσματα που είχε η σχέση της.

«Του είχα πει ότι “αυτό που εμφανίζεις κάθε φορά τις σχέσεις σου στον αέρα σου κάνει κακό”», πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του Survivor

«Ο Χρήστος μπήκε στη ζωή μου πολύ ξαφνικά. Ήμουν για προετοιμασία στην Κρήτη με το στίβο κι ήρθε για live εκεί. Είχα ανεβάσει ένα story κι μου απάντησε. Τον είχα κάνει επισήμανση γιατί είχα ανεβάσει τον “Θυμό”, που είπε στο “Στην Υγειά μας”. Δεν πήγα στη συναυλία, απλά τον τάγκαρα από το “Στην Υγειά μας”. Πριν από αυτό δεν τον ακολουθούσα. Ήξερα τη δισκογραφία του. Την επόμενη ημέρα πήγα για έναν καφέ και μου είπε να βγω έξω. Είχε δει ότι είχα βάλει και τοποθεσία»,  είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Τι αποκάλυψε η Ασημίνα Χατζηανδρέου για τον Χρήστο Δάντη

Στην πορεία της συνέντευξης, η ίδια πρόσθεσε ότι: «Στην αρχή ήμουν πολύ κουμπωμένη. Το κινητό χτυπούσε συνέχεια κι εγώ αυτήν την αναγνωρισιμότητα δεν την είχα συνηθίσει. Προσπάθησα να το καταλάβω. Μετά είχε και πολλά ανοιχτά μέτωπα στη ζωή του με παιδιά κ.ά. Όταν θα μπλέξω με δημόσιο πρόσωπο, δεν θέλω να κερδίσω τίποτα από εκείνον. Του είχα πει ότι “αυτό που έχεις κάνει κι εμφανίζεις κάθε φορά τις σχέσεις σου στον αέρα, νομίζω ότι σου κάνει κακό”». 

Related posts

Αποκάλυψη φωτιά για Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει τελικά η πριγκίπισσα

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα