Άστραψε και βρόντηξε η Σπυροπούλου: Το αρνητικό σχόλιο follower σε νέα φώτο της και η απάντηση της εγκυμονούσας

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το αρνητικό σχόλιο που την εκνεύρισε

Σε λίγες ημέρες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πρόκειται να γίνει μανούλα για πρώτη φορά και μαζί με τον σύζυγο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, δεν βλέπουν την ώρα να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτα τους.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στο Instagram της μία φωτογραφία της με μαγιό από το παρελθόν και ένας follower το σχολίασε αρνητικά.

Αυτό το κακοντρεχές σχόλιο, την εκνεύρισε και απάντησε ανάλογα!

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία σέξι φωτογραφία της με κόκκινο μπικίνι κα ένας διαδικτυακός της φίλος στο Instagram της έγραψε: «Πόσο χωρίς λόγο φωτογραφία, πόσο ανασφάλεια»!

Η εγκυμονούσα είδε το σχόλιο και τον «στόλισε»: «Πόσο χωρίς λόγο σχόλιο, πόση κακία όμως».

Να σας θυμίσουμε ότι είχε πει στην Ελένη που βρέθηκε καλεσμένη για την εγκυμοσύνη της: «Τους πρώτους μήνες ήταν πιο εύκολο. Τώρα έχω κάποιες δυσκολίες, κάποιες ξινίλες, καούρες, εμετούς. Το έμαθα αρχές Μαΐου, τη δεύτερη μέρα του ρεπό μου. Είχα πάει για μπάνιο και το έμαθα εκείνη τη μέρα. Θέλαμε να έρθει, απλώς πρακτικά και η δουλειά (Κάτι Ξαναψήνεται) δεν άφηνε πολλά περιθώρια να συμβεί κάτι τέτοιο»!

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το αρνητικό σχόλιο που την έκανε να… τα χώσει στον follower της

Related posts

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει