Άστραψε ο Λιάγκας για Βανδή – Μπισμπίκη: «Έχουν σχεδόν ξεμωραθεί και κάνουν αυτά τα πράγματα δημόσια»

Γιώργος Λιάγκας: Τα καυστικά σχόλια για Βανδή και Μπισμπίκη

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τα φιλιά της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη πάνω στη πίστα. Φυσικά το θέμα δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί και στο Πρωινό, σήμερα Δευτέρα 20/2.

Ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με τους συνεργάτες του τοποθετήθηκαν για το θέμα στο Πρωινό, με τον παρουσιαστή να επισημαίνει ότι όταν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι τους ακολουθούσαν στην αρχή τη σχέση τους, ο ηθοποιός έβγαινε εκνευρισμένος για το “κυνηγητό” και πλέον οι δηλώσεις του είναι άκυρες.

«Δεν πήγαν να φάνε ένα φαγητό παιδιά. Δούλευε η Δέσποινα Βανδή και την ώρα της δουλειάς της, πάει ο Βασίλης Μπισμπίκης, βάζει και τα χέρια πίσω, μάγκας… Και ο συμβολισμός παίζει ρόλο» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Το βράδυ υπάρχει μία χαλάρωση σε όλα τα πράγματα. Μπορεί να πιεις κι ένα ποτήρι παραπάνω… Η Δέσποινα δεν έκανε κάτι, ο Βασίλης ανέβηκε πάνω στη σκηνή. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να τους ξέφυγε, από τον πολύ τον έρωτα. Σήμερα το βλέπουν. Οι ίδιοι με αυτό που βλέπουν είναι οκ; Διαφωνώ με τη λογική κάποιων που λένε ότι υπάρχουν παιδιά. Τα παιδιά της Δέσποινας είναι μεγάλα και χαίρονται που η μαμά τους έχει βρει έναν μεγάλο έρωτα. Δεν με πειράζει εμένα αυτό με τα παιδιά. Γι’ αυτούς τους δύο, αυτό εδώ δημόσια, είναι οκ; Δεν το έχουν μετανιώσει θεωρείτε;».

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε:

«Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Το ζηλεύω και λίγο που ερωτεύτηκαν τόσο πολύ που έχουν σχεδόν ξεμωραθεί και κάνουν αυτά τα πράγματα δημόσια. Δεν το λέω ειρωνικά. Μακάρι να μου τύχει κι εμένα ένας έρωτας, να κεραυνοβοληθώ και ό,τι πιστεύω μέχρι εκείνη την ώρα, να αλλάξω. Να διαψευστώ. Πιστεύετε ότι αν στον Μπισμπίκη έλεγαν πριν 10 χρόνια ότι θα ερωτευτείς μία σταρ του lifestyle και θα πας στα μπουζούκια να τη φιλάς στο στόμα, τι θα έλεγε;».

Όσα δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας

Related posts

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα

Επıχειρηματίας, φίλος του Χάρι και της Μέγκαν: «Λuπάμαι που η Κέιτ έχει καpκiνο αλλά το παλάτı είπε αυτό το ψέμα»

Γιατί ο Χριστός αφού αναστήθηκε έφαγε ψητό ψάρι και μέλι;