Αθανάσιος Εξαδάκτυλος: Απέτυχε η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στους άνω των 60 ετών

Αθανάσιος Εξαδάκτυλος: “Δυστυχώς και χωρίς να θέλω να χαλάσω αυτό το κλίμα ευωχίας που υπάρχει με την αύξηση των εμβολιασμών”

Τις όχι και τόσο αισιόδοξες δηλώσεις για την πανδημία έκανε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, ο οποίος μίλησε για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό αλλά και το πως πηγαίνει η κατάσταση με τους εμβολιασμούς.

O πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, ομολόγησε πως ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους πολίτες άνω των 60 ετών απέτυχε, παρά τα μέτρα και τα πρόστιμα που επιβάλλει η κυβέρνηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους πολίτες άνω των 60 ετών ξεκίνησε πριν από περίπου ένα μήνα. Ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Εξαδάκτυλο, ελάχιστοι είναι αυτοί οι οποίοι έκλεισαν ραντεβού για να εμβολιαστούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αθανάσιου Εξαδάκτυλου

«Δυστυχώς και χωρίς να θέλω να χαλάσω αυτό το κλίμα ευωχίας που υπάρχει με την αύξηση των εμβολιασμών, από τους 600.000 ανεμβολίαστους άνω των 60, οι 88.000 μόνο έχουν κλείσει ραντεβού. Κάτι λιγότερο δηλαδή από το 1/6. Αυτό δεν είναι καλό», είπε ο ίδιος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Related posts

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα

Επıχειρηματίας, φίλος του Χάρι και της Μέγκαν: «Λuπάμαι που η Κέιτ έχει καpκiνο αλλά το παλάτı είπε αυτό το ψέμα»