Ατύχημα για τον γιο του Γιάννη Κότσιρα: Το «ευχαριστώ» του τραγουδιστή στους γιατρούς του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης

Γιάννης Κότσιρας: Η ανάρτηση με το δημόσιο ευχαριστώ

Ατύχημα είχε ο γιος του γνωστού τραγουδιστή και ευτυχώς όλα πήγαν καλά, με τον Γιάννη Κότσιρα να θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τους γιατρούς που φρόντισαν το παιδί του.

Ο Γιάννης Κότσιρας με ανάρτησή του ευχαριστεί δημόσια τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης μετά την ολοκλήρωση της περίθαλψης και νοσηλείας ενός από τους γιους του χωρίς να δώσει πληροφορίες για το ιατρικό ιστορικό του παιδιού. Ο καλλιτέχνης έχει δυο αγοράκια 3.5 και 5.5 ετών.

Παράλληλα μέσα από την ανάρτησή του στέλνει μήνυμα στήριξης στο δημόσιο σύστημα υγείας και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό για τις υπηρεσίες που προσφέρουν παρά τις ελλείψεις και τα προβλήματα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Κότσιρα: “Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλο το προσωπικό του Παίδων Πεντέλης”

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλο το προσωπικό του Παίδων Πεντέλης και ιδιαίτερα την ωτορινολαρυγγολόγο χειρουργό κυρία Γούναρη, την αναισθησιολόγο κυρία Πολυζώη, τον χειρουργό κύριο Βρεττάκο, τις νοσηλεύτριες, που με την αγάπη τους για τα παιδιά αλλά και την υπομονή που χρειάζεται, έκαναν την όλη διαδικασία πολύ πιο εύκολη από ότι πραγματικά ήταν.

Παρά τις ελλείψεις και τις όποιες δυσκολίες φέρει ο δημόσιος χαρακτήρας του νοσοκομείου, κάνουν καθημερινά αγώνα ώστε να βρίσκουν όλοι οι ασθενείς την φροντίδα που έχουν ανάγκη.

Γιάννης Κότσιρας: “Και για να προλάβω τους όποιους δύσπιστους, όχι, δεν τύχαμε ιδιαίτερης μεταχείρισης”


Η αντιμετώπιση ήταν ίδια για όλους. Όπως και οι γονείς μου, έτσι κι εγώ, εμπιστεύομαι απόλυτα το ανθρώπινο δυναμικό της Δημόσιας Υγείας.
Με αυτή την ευκαιρία θέλω να παρακαλέσω άλλη μία φορά, την πολιτεία, όποιο χρώμα και αν ντύνεται κατά καιρούς, να μην υποβαθμίζουν άλλο την δημόσια υγεία και τα νοσοκομεία.
Είναι πολύτιμα για όλους μας και υποχρέωση τους να μας στηρίζουν. Παιδιά εκεί στο Παίδων Πεντέλης, σας ευχαριστούμε για όλα. Ήσασταν όλοι υπέροχοι.


Related posts

Κυριάκος Μητσοτάκης εναντίον τράπερς: «Δεν είναι μαγκιά να χρησιμοποιείς μια γλώσσα η οποία είναι υποτιμητική για τις γυναίκες»

Συγκλονίζει η ομιλία της Δώρας Παντέλη: «Βρήκα το δικό μου καταφύγιο στο μπάσκετ»

Γιάννης Κότσιρας: Η βελούδινη φωνή, ο γάμος «κεκλεισμένων των θυρών», τα 2 παιδιά και το πένθος που τον τσάκισε

Γιάννης Κότσιρας: «Δεν θεωρώ την τραπ μουσική, την θεωρώ τραγική»

Κότσιρας για Κωνσταντίνο Αργυρό: «Δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ μαζί του»

Γιάννης Κότσιρας: Η βελούδινη φωνή, οι μεγάλες συνεργασίες, ο μυστικός γάμος, τα 2 παιδιά και η απώλεια που του τσάκισε τη ζωή

Γιάννης Κότσιρας: «Δεν θεωρώ την τραπ μουσική, την θεωρώ τραγική»

Γιάννης Κότσιρας: «Έχω εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις, αν χρειαστεί θα κάνω άλλες 15»

Κότσιρας για ανεμβολίαστους: «Είναι φυσιολογική η αντίδραση τους»