Αuτά τα προϊόντα απαγορεúεται να πωλεiται στα Jumbo: Ο λóγος… σε αφήνει άφωνо

by Newsroom i-diakopes.gr
Αuτά τα προϊόντα απαγορεúεται να πωλεiται στα Jumbo: Ο λóγος… σε αφήνει άφωνо

Αποκάλυψη για τα προϊόντα που δεν θα δούμε ποτέ να πωλούνται στα ράφια των Jumbo έκανε ο ιδιοκτήτης, Απόστολος Βοκάκης.

Ο Βοκάκης ανέλυσε κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με αναλυτές με αφορμή την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Jumbo, για ποιο λόγο δεν θέλει να μπει σε άλλες χώρες, αλλά και ποια προϊόντα δεν θα βρούμε ποτέ στα ράφια των καταστημάτων.

Συγκεκριμένα για την ένταξη νέων προϊοντικών κατηγοριών στο χαρτοφυλάκιό της Jumbo, είπε, πως η επέκταση σε νέες κατηγορίες είναι θέμα εξέλιξης, επισημαίνοντας πως «οι κατηγορίες πάνε και έρχονται» γιατί η αλυσίδα προσαρμόζεται και καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών.

Όμως ήταν σίγουρος για τις κατηγορίες προϊόντων που δεν πρόκειται να δουν ποτέ οι καταναλωτές στα ράφια των καταστημάτων του.

Αuτά τα προϊόντα απαγορεúεται να πωλεiται στα Jumbo: Ο λóγος… σε αφήνει άφωνо

Ποιες είναι αυτές;

Ηλεκτρονικά είδη, τρόφιμα, μόδα και χόμπι. Αναλύοντας το σκεπτικό πίσω από αυτή την θεώρηση, ο επικεφαλής της Jumbo είπε ότι πρόκειται για κοστοβόρες κατηγορίες που δεν αποφέρουν μεγάλη κερδοφορία, λέγοντας χαρακτηριστικά πως οι συγκεκριμένες κατηγορίες δεν πληρώνονται σε μετρητά, αλλά σε αποθέματα…

Βέβαια, αυτή την στιγμή η εταιρεία έχει στα ράφια της μερικούς κωδικούς από τις παραπάνω κατηγορίες όπως παιδικό ρουχισμό και ένα μικρό αριθμό σνακ και αναψυκτικών.

Τι είπε για τους μισθούς του Jumbo

Αναφορικά με τους μισθούς στην Ελλάδα ανέφερε πως το θέμα είναι πως αντιμετωπίζει μια εταιρεία τους υπαλλήλους της, και εάν συμβαδίζει με τους κανόνες ή κινείται καλύτερα από τον μέσο όρο ενώ υποστήριξε πως η Jumbo με την πάροδο του χρόνου έχει βελτιωθεί, κάτι που αποτυπώνεται και στην αφοσίωση που επιδεικνύουν οι υπάλληλοι στην αλυσίδα της.

Ο ρυθμός αποχωρήσεων όπως είπε, είναι μειωμένος…

Προτεινόμενα