Άβα Γαλανοπούλου: Η αληθινή ηλικία, η καταγωγή, ο παντρεμένος πρώην, η εξαπάτηση και η σκέψη για αυτοκτονία

by Εύα Ζαχαριάδη
Άβα Γαλανοπούλου: Η αληθινή ηλικία, η καταγωγή, ο παντρεμένος πρώην, η εξαπάτηση και η σκέψη για αυτοκτονία

Άβα Γαλανοπούλου: Οι δύσκολες στιγμές που πέρασε η αγαπημένη ηθοποιός

Δεν ξέρουν πολλοί πως η αγαπημένη ηθοποιός, Άβα Γαλανοπούλου, έχει περάσει πολύ δύσκολες στιγμές μετά από την εξαπάτηση της. Η ίδια έχασε όλη την περιουσία της εξαιτίας του πρώην της.

Ωστόσο, μετά από αρκετά χρόνια ταλαιπωρίας, ήρθε η δικαίωση για την ηθοποιό, με την απόφαση του δικαστηρίου εις βάρος του πρώην συντρόφου της.

Λίγοι γνωρίζουν πώς κατάφερε η ηθοποιός- όπως άλλωστε έχει δηλώσει και η ίδια στις αγωγές της- να έχει μία περιουσία ύψους άνω του 1.000.000 ευρώ, ενώ ακόμη λιγότεροι γνωρίζουν ποια είναι η καταγωγή της.

Οι περισσότεροι πιστεύουν πως είναι από την Αθήνα, αλλά η ίδια δεν γεννήθηκε στην πρωτεύουσα, αλλά στην Κοζάνη το 1967.

Άβα Γαλανοπούλου: Η αληθινή ηλικία, η καταγωγή, ο παντρεμένος πρώην, η εξαπάτηση και η σκέψη για αυτοκτονία

Η σκέψη της Άβας Γαλανοπούλου για αυτοκτονία

Η Άβα Γαλανοπούλου, λίγο καιρό μετά τη δικαστική της δικαίωση το 2018, στη χρόνια διαμάχη που είχε με τον πρώην σύντροφό της, έδωσε συνέντευξη στη RealLife και τον Βασίλη Μπουζιώτη και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι στο παρελθόν σκέφτηκε να αυτοκτονήσει, ενώ ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν έπασχε από νευρική ανορεξία.

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε “πέρασα πολύ δύσκολα, έζησα έναν αληθινό εφιάλτη, αφέθηκα, αρνήθηκα προτάσεις για δουλειά-τη δουλειά που λατρεύω και αγαπώ τόσα χρόνια- ένιωσα να γίνομαι κομμάτια, μα όπως σου είχε πει σε παλιότερη συνέντευξη μας, πίστευα στην ελληνική δικαιοσύνη και όπως αποδείχτηκε περίτρανα, είχα απόλυτο δίκιο. Ναι, είμαι χαρούμενη κι ευτυχισμένη για την έκβαση της υπόθεσης αυτής που με βασάνισε τόσο καιρό”.

Και συμπληρώνει η ηθοποιός “μπορεί να εξαπατήθηκα και να πέρασα πάρα πολύ δύσκολα όλον αυτόν τον καιρό, αλλά ποτέ δεν θέλησα να εκδικηθώ! Ήθελα απλώς να αποδειχτεί η απάτη του και να μπορέσω να πάρω πίσω τα χρήματά μου που έβγαλα με εργασία χρόνων στο θέατρο και στην τηλεόραση. Εξαπατήθηκα, έδωσα 650.000 με τη διαβεβαίωσή του πως θα προβεί σε επενδύσεις και στη διαδρομή ανακάλυψα την απάτη του. Ήταν ένα πολύ δυνατό χαστούκι αυτό, που με τάραξε”.

Η Άβα Γαλανοπούλου δεν έπασχε ποτέ από νευρική ανορεξία

Σχετικά με τις φήμες περί νευρικής ανορεξίας, η Άβα Γαλανοπούλου επεσήμανε “δεν έπαθα… νευρική ανορεξία όπως γράφτηκε και ειπώθηκε, αλλά πρέπει να σου αποκαλύψω ότι έπαθα τέτοια κατάθλιψη από την απώλεια των μόνων χρημάτων που είχα, που αρνιόμουν προτάσεις για θέατρο και για τηλεόραση. Μέχρι να βάλω τέλος στη ζωή μου σκέφτηκα, αλλά κρατήθηκα όρθια και δυνατή από την αγάπη της οικογένειάς μου και των φίλων μου. Έζησα έναν εφιάλτη”.

Όπως ανέφερε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, ο πρώην σύντροφος της ηθοποιού παραδέχτηκε πως η ηθοποιός τον αγαπούσε παράφορα και τόνισε ότι όταν έγιναν ζευγάρι εκείνη ήξερε πως ήταν παντρεμένος.

Από την πλευρά της, η ηθοποιός ισχυριζόταν ότι δεν γνώριζε τίποτα για τον γάμο του στην αρχή της σχέσης τους, ενώ έξι μήνες αργότερα, της είπε ότι είναι σε διάσταση και της σύστησε τις κόρες του.

Προτεινόμενα