Άβαφη και αχτένιστη «τράβηξε» όλα τα βλέμματα: Έγινε θέαμα στη Γλυφάδα, η Μαρία Ηλιάκη

Μαρία Ηλιάκη: Εντελώς φυσική φορώντας ένα casual street λουκ

Η Μαρία Ηλιάκη και ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης, πλέον ζουν μόνιμα στην Ελλάδα. Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί και ένα παιδί μάλιστα, ετοιμάζεται για τον γάμο του και τη βάφτιση της κόρης τους.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια αναμένεται να επιστρέψει στην τηλεόραση τον Φεβρουάριο, ενώ ο πατέρας της κόρης της Κατερίνας, άφησε την Ελβετία όπου εργαζόταν τα τελευταία χρόνια και άνοιξε το δικό του γυναικολογικό ιατρείο στο Μαρούσι.

Η Μαρία Ηλιάκη συχνά πυκνά μας έχει συνηθίσει και εντυπωσιάσει με τις χαλαρές εμφανίσεις της και το μίνιμαλ στυλ της.

Έτσι την εντόπισε ο φωτογραφικός φακος σε βόλτα της στη Γλυφάδα μαζί με τον σύζυγό της, Στέλιο Μανουσάκη, εντελώς φυσική , χωρίς ίχνος μακιγιάζ αι τα μαλλιά της πιασμένα με έναν κότσο.. φορώντας ένα casual street λουκ που ζηλέψαμε και θα θέλαμε να αντιγράψουμε για τις βόλτες του Σαββατοκύριακου.

Αρκετές φορές επιλέγει πανωφόρια σε μεγάλα μεγέθη (oversized) ενώ έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα sneakers. Σε μια από τις τελευταίες της εμφανίσεις, την είδαμε να φοράει ένα σετ φόρμας σε μία ζωηρή απόχρωση του πορτοκαλί, το οποίο το συνδύασε υπέροχα με ένα μακρύ γκρι puffer και λευκά sneakers. Κερασάκι στο casual street λουκ της ήρθε μία μεγάλη top-handle τσάντα, που φοριέται και χιαστί για επιπλέον ευελιξία και ευκολία κινήσεων.

Μαρία Ηλιάκη: Δεν μου λείπει η εποχή που κάναμε το Κους – Κους

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα