Αυλαία έριξε το Live News: Xωρίς τον Νίκο Ευαγγελάτο για τους επόμενους 2 μήνες η ελληνική τηλεόραση

Αυλαία έριξε το Live News: Τέλος για την φετινή τηλεοπτική σεζόν

Αυλαία έριξε το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο για την φετινή τηλεοπτική σεζόν. Η καθημερινή ενημερωτική εκπομπή θα κάνει διάλειμμα για 2 μήνες και αναμένεται να επιστρέψει από τέλη Αυγούστου.

Η καθημερινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA, που ξεχώρισε στη ζώνη μετάδοσής της, θα κάνει λίγες διακοπές και θα επιστρέψει δριμύτερη τον Αύγουστο.

Λίγο πριν το φινάλε, ο Νίκος Ευαγγελάτος θέλησε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στο τηλεοπτικό κοινό για την εμπιστοσύνη που του έδειξε, για ακόμη έναν χρόνο και να ανανεώσει το ραντεβού του για τη νέα σεζόν.

Είπε συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής: «Θέλω να πω ότι κάθε φορά όταν κάτι φτάνει στο τέλος του είναι η ανάγκη όλων μας να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Μας εμπιστευτήκατε, εμπιστευτήκατε το MEGA που σε ελάχιστο χρόνο έγινε ένας πολύ μεγάλος σταθμός. Έφτασε στην κορυφή της τηλεθέασης και αυτή την εκπομπή την φέρατε στην κορυφή της ενημέρωσης».

Αυλαία έριξε για το Live News – Τι δήλωσε ο Νίκος Ευαγγελάτος

Και συμπλήρωσε: «Δεν έχουν σημασία τα νούμερα, έχει σημασία όμως αυτή η εμπιστοσύνη. Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε και θα κάνουμε ακόμα περισσότερα την επόμενη χρονιά που θα έρθει. Το ραντεβού μας λοιπόν, πρώτα ο Θεός, είναι για την 22η μέρα του Αυγούστου του 2022. Καλό καλοκαίρι».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ