Μπαίνει στα 17 και είναι ένας γοητευτικός νεαρός: Γιορτή για τον Χάρη Σεφερλή

Χάρης Σεφερλής: Μπαίνει στα 17 και είναι ένας κούκλος

Ο μοναχογιός του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά, Χάρης, μπαίνει στα 17 του χρόνια. Μάλιστα, ο Χάρης είχε και τη  γιορτή του και η μαμά του ανέβασε πολύ τρυφερές ευχές και μια φωτογραφία τους όπου φαίνεται πόσο έχει μεγαλώσει πλέον.

«Χρόνια γερά, γιε μου! Χρόνια χαρούμενα, μονάκριβέ μου! Χρόνια ευτυχισμένα, υπέροχέ μου! Χρόνια πολλά, αντράκι μου! Σε αγαπάω ατελείωτα!» έγραψε.

Η συμβουλή του Μάρκου Σεφερλή στον γιο του, να μην τα παρατάει ποτέ

Από την πλευρά του, ο Μάρκος Σεφερλής ανέβασε μια φωτογραφία του με το βασικό μότο-αξία που έχει διδάξει στον γιο του, να μην τα παρατάει ποτέ.

«Χρόνια πολλά στο καλύτερο παιδί του κόσμου! Αγόρι μου, είμαι πολύ περήφανος που είμαι πατέρας σου, όχι μόνο για τις καταπληκτικές επιδόσεις σου σε όλους τους τομείς, αλλά και για τον σπάνιο χαρακτήρα σου! Εύχομαι να είσαι υγιής πάνω από όλα και να αγωνίζεσαι καθημερινά -τίμια και με αξιοπρέπεια- για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα! Εξάλλου αυτό που έχεις μάθει από τους γονείς σου όλα αυτά τα χρόνια και το έχεις κρεμασμένο και στον τοίχο του δωματίου σου είναι ότι δεν πρέπει να τα παρατάς ποτέ! Σ’ αγαπώ πολύ-πολύ και θα στέκομαι πάντα δίπλα σου, όπως έχεις σταθεί κι εσύ σε μένα σε πολύ δύσκολες στιγμές»

Μπαίνει στα 17 και είναι ένας γοητευτικός νεαρός: Γιορτή για τον Χάρη Σεφερλή

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν